Overclock nasıl yapılır?

Eginli1986

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP Pavilion 15 laptop'um var. 10 FPS falan daha almak için yapmak istiyorum abartmadan.

i5 4210U 1.70 2.40GHz
12 GB RAM
750 HDD
Win 10 Pro
NVIDIA GT 840M ekran kartı

bana yardım edermsin kardeşim laptopu çöpe atmak istemiorum biliomusun nası deer vercem insanlar en isii diolarki biostan diolar bende hiç bilmiorum inanki bna yardım edermisin nolur
Laptopa OC önermiyorum zaten sıcak çalışıyorlar.

bana yardım edermsin kardeşim laptopu çöpe atmak istemiorum biliomusun nası deer vercem insanlar en isii diolarki biostan diolar bende hiç bilmiorum inanki bna yardım edermisin nolur

kardeşim biliosan nolur yrdım edermisin hızlaru kaça ka yapcm vs gibi
Burada anlatacamayacağımız kadar çok BIOS ayarı var overclock için, eğer 10 fps falan almak istiyorsan OC yapmak yerine istediğin oyunun grafiklerini düşür, çünkü laptop çok ısınırsa bu sefer ani fps dropları yaşayabilirsin. @Arda9843 arkadaşın dediği gibi.
Nasıl değer verebilirim? Birçok kişi en iyi BIOS'dan oluyor diyor.

Hızları kaça kaç yapacağım?
Normal değerlerin birazcık üstünü yapsan yeter, ama dediğim gibi, çok zorlama. Tam olarak değer veremem, orada olan kaydırmalı bölümlerden +10 gibi yaparsan olabilir diye düşünüyorum.

Nasıl değer verebilirim? Birçok kişi en iyi BIOS'dan oluyor diyor.

Hızları kaça kaç yapacağım?
Laptop olduğundan bu arada zaten BIOS'da OC için çok ayar olmaz. En fazla "Fans Always On" ayarı yer alır Modern Laptoplarda, o ayar da zaten fanların hep açık olması için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı