Overclock sonrası sistem açılmıyor

Ulusalcı

Hectopat
Arkadaşlar BIOS ayarlarından MHz değerleriyle oynadım. Sonra oyuna girdim sıcaklık değerleri gayet iyiydi sonra sistemi kapattım tekrar açtığımda sinyal yok hatası veriyordu. Sonra kasayı kapatmaya çalıştım kasada kapanmıyordu fişi çekerek kapadım ( fan hızıyla da oynadım ). Yardımcı olur musunuz?

BIOS'u sıfırlayın.

Arkadaşlar BIOS ayarlarından MHz değerleriyle oynadım. Sonra oyuna girdim sıcaklık değerleri gayet iyiydi sonra sistemi kapattım tekrar açtığımda sinyal yok hatası veriyordu. Sonra kasayı kapatmaya çalıştım kasada kapanmıyordu fişi çekerek kapadım ( fan hızıyla da oynadım ). Yardımcı olur musunuz?
Kasanın içinden BIOS pilini çıkarın bir süre bekleyip tekrar takın.

Anakartınızın markası nedir? Çoğu modelde BIOS sıfırlama tuşu geliyor. Ya da yukarıda arkadaşın dediği gibi anakarttaki pili çıkartıp bir süre bekleyip sonrasında geri takabilirsiniz.

Yeterince bilgili olmadan ve araştırmadan BIOS üzerinden overclock yapmayın.

Anakartınızdan BIOS pilini çıkarıp 10dk bekleyin tekrar geri takın BIOS sıfırlanacaktır ayrıca bilginiz olmadan BIOS'u kurcalamayın derim :) eğer yine açılmaz ise sıkıntı var demektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı