Arkadaşlar güzel tişört bulamıyorum hiçbir yerde. Kaliteli güzel mağaza önerileriniz var mı?
ghedto.com'a göz atabilirsiniz. Fiyatına göre kalitesi gerçekten iyi oluyor. Trendyol'un ürünlerini pek tavsiye etmiyorum kalite ve baskı anlamında gerçekten çok kötü oluyorlar.
Evet aldığım son 3 sweat'i buradan aldım ve memnunum. Bir tanesinin baskısında hata vardı fakat kısa sürede değişim sağladılar.Aynı arayış içerisinde konuya damladım. Trandyol man ürünlerini çok kez almış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum beş para etmezler. Mümkünse uzak durun.
Tişörtler piyasa fiyatları altında ucuz denilebilecek sınırdalar. Denediniz mi kalite olarak öneriyor musunuz?
Aynı arayış içerisinde konuya damladım. Trandyol man ürünlerini çok kez almış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum beş para etmezler. Mümkünse uzak durun.
Tişörtler piyasa fiyatları altında ucuz denilebilecek sınırdalar. Denediniz mi kalite olarak öneriyor musunuz?
Trendyolmandan 15 tişörtüm 2 gömlek 2 pantolonum var kalitesi pull beardan farksız fiyat daha uygun.
ghedto.com'a göz atabilirsiniz. Fiyatına göre kalitesi gerçekten iyi oluyor. Trendyol'un ürünlerini pek tavsiye etmiyorum kalite ve baskı anlamında gerçekten çok kötü oluyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.