Oversize tişört önerisi

• Konuyu başlatan Namet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.348

Namet

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar güzel tişört bulamıyorum hiçbir yerde. Kaliteli güzel mağaza önerileriniz var mı?

Aynı arayış içerisinde konuya damladım. Trandyol man ürünlerini çok kez almış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum beş para etmezler. Mümkünse uzak durun.
ghedto.com'a göz atabilirsiniz. Fiyatına göre kalitesi gerçekten iyi oluyor. Trendyol'un ürünlerini pek tavsiye etmiyorum kalite ve baskı anlamında gerçekten çok kötü oluyorlar.

Tişörtler piyasa fiyatları altında ucuz denilebilecek sınırdalar. Denediniz mi kalite olarak öneriyor musunuz?

Aynı arayış içerisinde konuya damladım. Trandyol man ürünlerini çok kez almış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum beş para etmezler. Mümkünse uzak durun.

Tişörtler piyasa fiyatları altında ucuz denilebilecek sınırdalar. Denediniz mi kalite olarak öneriyor musunuz?
Evet aldığım son 3 sweat'i buradan aldım ve memnunum. Bir tanesinin baskısında hata vardı fakat kısa sürede değişim sağladılar.

Trendyol Man'dan 15 tişörtüm 2 gömlek 2 pantolonum var. Kalitesi pull Bear'dan farksız fiyat daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyolmandan 15 tişörtüm 2 gömlek 2 pantolonum var kalitesi pull beardan farksız fiyat daha uygun.

Bro kalitesi pull beardan farksız derken şaka yapıyor olmalısın ya.

Baskı olarak pull bear tavsiye ederim baskıları çok iyi. Ama fiyat olarak bayağı abarttılar o yüzden başka alternatfilere yönelebilirsiniz. Ayrıca yeni aldığım tişörtler geçen sene aldıklarımdan daha ince. Öyle ince tişört takıntınız varsa sizi rahatsız edecekse hiç tavsiye etmem.
ghedto.com'a göz atabilirsiniz. Fiyatına göre kalitesi gerçekten iyi oluyor. Trendyol'un ürünlerini pek tavsiye etmiyorum kalite ve baskı anlamında gerçekten çok kötü oluyorlar.

Aga baskılar çok keko işi be acayip kötü.

Çıkıp çarşı pazar dolaşmanızı tavsiye ederim. İnternet satışı yapan tüm tişörtçüler işin suyunu çıkarmış vaziyetteler. İnsan gibi, doğru düzgün mütevazı bir tek renk tişört kesinlikle bulamıyorsun. Bulsan da kalite yerlerde. Baskılı alayım desen öyle saçma sapan şeyler basıyorlar ki tişörtlere... Kaft vardı o da bozdu. Fiyatları aşırı uçuk ama belki kendinize göre bir şeyler bulabilirsiniz Kaft'ın sitesinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı