Edmond dantes
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Dijital Tasarımcı
Selam herkese. İki yıllık ilişkim bitti. Hüngür hüngür ağlayan sadece bir gün uzaktan yazarak arayarak yapay yalvarmalar yapan kız arkadaşımın. Ayrılıktan bir ay sonra aylar evvel bu çocuktan uzak dur dediğim kişi ile bir ilişkiye başladığını öğrendim. Her anlamda ilişkiye ve sevdiklerine karşı sadakatsizliğini bir defa daha kanıtladı bana. Yani gerçekten karakteri oturmamış küçük bir kız olduğunu fark ettim yine. Ancak benim anlamadığım bu karaktersizliği fark etmiş olmama rağmen neden hala zihnimden atamıyorum. Gerçekten bana oldukça ucuz basit ve karaktersiz bir kız gibi geliyor. Bunu hakaret olarak söylemiyorum kesinlikle. Ancak bunu anlamış olmama rağmen zihnim neden sürekli bunu önüme getiriyor. 5 ay geçmiş olmasına rağmen neden bir overthinking durumu var. Yardımcı olabilir misiniz gerçekten ihtiyacım var.
Psikoloğum bu kızda duygu durum bozukluğu ve haz odaklı bir kız olduğunu söyledi. Çünkü kavga edip küstük. Başta gerçekten çok üzüldü sonra beni karalamaya çalıştı. Sonrasında beni kışkırtıp manipüle ederek geri çekmeye çalıştı. İki ay sonra ya gidip konuşayım dedim. Devam edemeyeceksek bile dostça bitsin istedim. Başta ısrarla görüşmek istemediğini söyledi. Bir şekilde üzerine gidip ikna ettim ben de acı çekiyordum devam etmek istiyordum çünkü. Dostça ayrılmaya bağladık. İlişki ısrarında bulundum, bir sonuç vermedi. Sonrasında anlam veremediğim bir şekilde benimle sevişmek istedi. Seviştik ama yine bir ilişkiye bağlanmadı. Neden seviştiğini sorunca da seni çok özledim deyip hüngür hüngür ağladı. Daha sonra o çocuk ile ilişkisi olduğunu söyledi. Hazmedemedim çıldırdım tabii. Çıktım geldim ancak hala zihnimden atamıyorum. Zihnim hala bir şeyleri çözümlemeye çalışıyor.
Psikoloğum bu kızda duygu durum bozukluğu ve haz odaklı bir kız olduğunu söyledi. Çünkü kavga edip küstük. Başta gerçekten çok üzüldü sonra beni karalamaya çalıştı. Sonrasında beni kışkırtıp manipüle ederek geri çekmeye çalıştı. İki ay sonra ya gidip konuşayım dedim. Devam edemeyeceksek bile dostça bitsin istedim. Başta ısrarla görüşmek istemediğini söyledi. Bir şekilde üzerine gidip ikna ettim ben de acı çekiyordum devam etmek istiyordum çünkü. Dostça ayrılmaya bağladık. İlişki ısrarında bulundum, bir sonuç vermedi. Sonrasında anlam veremediğim bir şekilde benimle sevişmek istedi. Seviştik ama yine bir ilişkiye bağlanmadı. Neden seviştiğini sorunca da seni çok özledim deyip hüngür hüngür ağladı. Daha sonra o çocuk ile ilişkisi olduğunu söyledi. Hazmedemedim çıldırdım tabii. Çıktım geldim ancak hala zihnimden atamıyorum. Zihnim hala bir şeyleri çözümlemeye çalışıyor.