Overwatch vs PUBG

Kintana

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 150 TL'lik bir bütçem var ve iki oyun arasında kaldım. Artık zaten yazda başladı sizce hangi oyun güzel gider. Hangi oyunu tercih etmeliyim. Uzun vadeli canım sıkılmadan oynayabileceğim bir seçim yapmak istiyorum. İki oyunuda hiç oynamadım fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hızlı oynanış ve daha hoş göründüğü için ben Overwatch derdim, Paladins oyununu oynayarak biraz fikir edinebilirsin. ÇöpG'yi sevmiyorum, R6 bile daha zevkli gelir.
Bizim görüşlerimizi alman biraz saçma, herkesin yöneldiği alan farklı.
Hızlı oynanış ve daha hoş göründüğü için ben Overwatch derdim, Paladins oyununu oynayarak biraz fikir edinebilirsin. ÇöpG'yi sevmiyorum, R6 bile daha zevkli gelir.
Bizim görüşlerimizi alman biraz saçma, herkesin yöneldiği alan farklı.

Çözüm
Eski P2W oyun tarzı ve hoş görseli, karakterli bir oyun arıyorsanız Overwatch, benim tarzım 1. Olup jeton kasmak diyorsanız PUBG, gerçek bir takımınız var ve gerçekten operasyon yapıyormuş gibi hissetmek istiyorsanız Rainbow Six Siege, Rusça ve bilmediğiniz kelimelerle oluşturulmuş küfür öğrenmek istiyorsanız CS:GO.

Forumda biraz daha gezince şöyle bir yazı okudum:
"Blizzdard'ın yaptığı hatalardan sonra Overwatch'ın kitlesinde azalma oldu."
Sizce sıkıntı olurmu. Oyunun kitlesi şuan nasıl ?

PUBG kötüleyenlerin tümü oynamayı bilmeyenler :)
Bu oyundaki adrenalin başka hiçbir oyunda yok.
Bu oyunu oynayacak becerin varsa her türlü PUBG

Şu oyunlara olumsuz saçma yorum yapanların kaçı, o oyunları ne kadar oynamıştır ya da oynamış mıdır merak ediyorum.

PUBG türünün en iyi örneğidir. Sizin çöp vs. demenizle öyle olmuyor, biraz mantıklı yorum yapın. Battle royal'i seviyorsanız ileride alıp oynamanızı öneririm, çok keyiflidir.

@Kintana Overwatch'ı betadan çıktığı ay satın almıştım. Yıllar oldu baya oynattı, gayet keyiflidir. Ama son yıllarda toplulukta sıkıntılar var. Eski kitle diye birşey kalmadı, sorunları var, ama bunları size söylesem bile yeni olduğunuz için pek birşey ifade etmeyecektir. Olabildiğince tadını çıkarın, saygılı olun toxic olmamaya çalışın. Takımın support'a ya da tank'a ihtiyacı varken gidip Hanzo ya da Widow oynamayın lütfen, iyi oyunlar. 🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı