Oxygen Not Included'da yeni gezegen mi seçilmeli?

PSAlvador

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İntörn Tıp Doktoru
Asla ve asla bu oyunu bildiğim anlamına gelmesin, ilk kez oynuyorum. Şu an ne yapacağıma karar veremiyorum. Yemeğim var, oksijen şimdilik iyi durumda, kömür elde etmek için hatch çiftliği yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizce şu an ne yapmalıyım, amacım ne olmalı? Yoksa bunu bırakıp daha zor koşullu bir gezegen mi seçeyim?

Screenshot_2021-07-13-18-08-06-434_com.nvidia.geforcenow.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gidebildiğiniz kadar gidin çünkü bir noktada krizler çıkıyor onları görün atlatın, sıfırdan başlayınca onları da göze alarak hamleler yaparsınız.
Mesela çıkabilecek olan krizlerden biri oksijen sorunu sanırım, şu an alglerden üretiyorum. Su kullanarak oksijen üreten makineye geçmek daha mı mantıklı? Bir de karbondioksiti sürekli çöktürüyorum fakat bunlar hep öyle çöküp kalacak mı? Temizlemenin en iyi yolu nedir?

Mesela çıkabilecek olan krizlerden biri oksijen sorunu sanırım, şu an alglerden üretiyorum. Su kullanarak oksijen üreten makineye geçmek daha mı mantıklı? Bir de karbondioksiti sürekli çöktürüyorum fakat bunlar hep öyle çöküp kalacak mı? Temizlemenin en iyi yolu nedir?

Dostum çok uzun süredir oynamıyorum çok detaylı da hatırlamıyorum.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam sıcaklıkla ilgili sorunlar çıkıyordu, ortam fazla ısınıyordum serinletmek için buzlu bir yerler bulmak gerekiyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı