Oynadığınıza pişman olduğunuz oyun var mı?

Witcher 3. herkes o kadar övdü ki ilk PC aldığım zaman ilk oynadığım oyun olmuştu. Allah belalarını kahretsin bitirdim ama zar zor. Zar zor derken de oyunun zorluğuyla ilgili değil. Aşırı sıkıcıydı. İnsanların aklında oyunlardan aklında kalan illa güzel bir görev olur ama bende o yok bu oyun için. Tek kalan s*x sahneleri başka bir şey yok.

Daha dün bitirdiğim Baron'un kızını ve karısını bulma görevi uzun süre aklımda kalacak. Seçimlerimiz gidişatı etkilediği için mesela iki türlü de denedim dün.
alt katta doğru bebeği seçersen kadın eski haline geliyor ama sonra da ölüyor. Baron bizi çağırıyor fakat ağaca kendini asıyor. Yanlış bebeği seçersen de kadın yanarak ölüyor. Biraz geriye gidersek ağacın kökünde kalp ile konuşuyorduk bizden at falan istiyordu dediklerini yapmayıp onu öldürürsek lanet falan kalkıyor baron karısını da alıp başka yere gidiyorlar.
oynadığım en güzel oyun şu ana kadar. Daha bunu DLC paketleri de var epey uzun sürecek.
 
RDR 2 oyununa çok pişman oldum.

Arkadaşlar ben korsan oyunu bırakmadan önce RDR 2 indirdim. Kurulumu uzun sürdü ama oyun girince o hantallık, o yavaşlık çıldırmalıktı.

Vuruş hissini falan hiç beğenmedim. GTA V oynuyormuş gibiydim aynı. 4-5 saat zor dayandım.
 
Witcher 3 çok güzel bence. Çok gizemli bir oyun ayrıca. Dışarı da gezerken bile bir anda kendini gizli ve gizemli bir bölgede bulabiliyorsun. Bu tarz oyunları çok seviyorum aslında. Bu dediğim olay Far Cry 3 ve Assassin's Creed 4 Black Flag'da da mevcut. Ayrıca Witcher 3'te görev almasan bile yolda birilerinin yanından geçerken bile sinematik giriyor görev alıyorsun. Çok güzel işlemişler oyunu. Herkesin zevki falan ayrı fakat bu oyunu beğenmemek bilemiyorum. Oyundan anlamayan insanlar bana göre bu kişiler. Bu tarz insanlar bana göre hep Valorant falan oynayan kişiler. Witcher 3 mü RDR2 mi yoksa Valorant mı desen sen daha sormadan Valorant der :) hadi Witcher 3'ü anlarım da RDR2'nin nesini beğenmediniz onu anlamadım? Sistemimi yenilediğim vakit ilk işim RDR2 alıp saatlerce oynamak olacak.
 

Geri
Yukarı