Oynanacak oyun yok

Aslında oynayacak çok oyun var ama canım çekmiyor. Ne zaman oyuna girsem iki dakika sonra çıkıyorum geri. Hatta bazen direk menüye girince kapatıyorum. Çok sıkıcı geliyor oyunlar. GTX 980 Tİ ile çok oyun oynadım artık bende yoruldum kartım da yoruldu. Şu sıralar sadece içimde bitiremediğim için ukte olmuş Batman: Arkham Asylum'u oynuyorum. Bu arada tavsiyem oyunsuz kaldıysanız eski klasiklerden Super Mario Bros oynayabilirsiniz. NES emülatörü indirip oynadım geçen zevkli bir oyundu açıkçası.

Red Dead Redemption 2 çok sarıyor. Görev yapmadan at ile dolaşmak bile zevkli. Sanırım bu oyundan hiç sıkılmayacağım.

CP2077 için Deus Ex serisine atladım. Mankind Divided için yama yokmuş, arada İngilizcem patlıyor ama oynuyorum. Eskilerden idare ediyoruz, indirimde birkaç oyun alırım sanırım. Bu seri de biterse oyunsuz kalıyorum, evet.

CP ertelenince iade etmeyi düşünmedim değil. Neyse, bekliyoruz bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı