Oynarken gamepad mi klavye mi?

GTA 2'yi yıllarca Playstation'da Gamepad ile oynamış biri olarak bu tarz oyunlarda Gamepad ile zevk alamıyorum.

FPS oyunlarda falan o klavye mouse olacak böyle çata çuta vuracam tuşlara sinirlenince mouse alıp fırlatacam. Gerçi şimdi fiyatlar malum anca arkamdaki yatağa fırlatabiliyorum. 🙄

Gamepad'e PS4'te alıştığımdan beri PC'de de gamepad diyorum rekabetçi oyunların çoğu hariç. Rekabetçi oyunlar oynamadığım için gamepad çok rahatlık sağlıyor. Hele ki kız arkadaşla, kardeşle oyun oynarken gamepad olmazsa olmaz oluyor.

Rekabetçi oyunlarda gamepadde daha iyi geliyor bana tüm her şey avucunun içinde oluyor normalde önceden rekabetci oyunlarda bende klavye derdim Warzone'u gamepadle oynadıktan sonra düzgün ayar yapıp gamepad kesinlikle daha iyi geldi.

PC'de büyüyen biri olarak gamepadi sadece internet kafede pes-FIFA oynarken kullandım sonradanda gamepade alışamadım FIFA ve Rocket League dışında klavye mousedan devam.

Hocam bunu Amazon.com.tr önerir misiniz? Bunu alsam desteklemediği oyun felan var mı hiç bilmiyorum.
Bu fiyata bu kol güzel ama hocam burada bunu sormak yerine konu açın daha detaylı bilgi veririm. Burası tercih konusu olduğu için, uygunsuz olur.

Bazı oyunlarda gamepad avantajlı olamayabiliyor, ben bazen GTA 5'te gamepad ile bir görevi yapamadığım için sinirleniyorum.

Rekabetçi oyunlarda gamepadde daha iyi geliyor bana tüm her şey avucunun içinde oluyor normalde önceden rekabetci oyunlarda bende klavye derdim Warzone'u gamepadle oynadıktan sonra düzgün ayar yapıp gamepad kesinlikle daha iyi geldi.

Eğer oynadığın kişilerde gamepad ile oynuyorsa sana katılırım çünkü konsola klavye fare takarak oynayanlar var. Bu gamepad ile oynayan için adil değil. Klavye farenin hızlı hareket avantajı var.

Eğer oynadığın kişilerde gamepad ile oynuyorsa sana katılırım çünkü konsola klavye fare takarak oynayanlar var. Bu gamepad ile oynayan için adil değil. Klavye farenin hızlı hareket avantajı var.

Haklısınız klavye fare vs gamepad adil olmayabiliyor.

Oyununa bağlı ama ben klavye mouse'u tercih ederim tabi hiç gamepad kullanmamamı düşünürsek objektif olamayacağım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı