God of War, Uncharted, The Last of Us, RDR1 gibi PS'ye özel oyunları ne yazık ki oynama fırsatı bulamadım. Ama bir PS almayı düşünüyorum.God of war, hocam lütfen oynamadım deyin yalvarırım.![]()
God of War, Uncharted, The Last of Us, RDR1 gibi PS'ye özel oyunları ne yazık ki oynama fırsatı bulamadım. Ama bir PS almayı düşünüyorum.God of war, hocam lütfen oynamadım deyin yalvarırım.![]()
Zaten hocam onlarıda oynayınca hayat amacınız kalmayacak herhalde.God of War, Uncharted, The Last of Us, RDR1 gibi PS'ye özel oyunları ne yazık ki oynama fırsatı bulamadım. Ama bir PS almayı düşünüyorum.
God of War, Uncharted, The Last of Us, RDR1 gibi PS'ye özel oyunları ne yazık ki oynama fırsatı bulamadım. Ama bir PS almayı düşünüyorum.
Onu oynamadım, yaşadım.Elder Scrolls 5 Skyrim çok güzel diyorlar denediniz mi? Special Edition var grafikleri fena değil.
İzlediğim filmi bin kere izlemekten sıkıldım artık.Nedense çocukluğumdan beri bırakamadığım GTA San Andreas var. Oyun çok sarıyor hikayesini vs. 10'a yakın bitirmişimdir. Eskiden çok oynadığınız bir oyun varsa onu oynamayı deneyin.
Hocam dolarla maaş almıyoruzda, dolarla ps den donumuza kadar herşeyi alıyoruz.Aynen öyle ama fakirlik işte. Zamanında 3000 TL'ye PC aldım, fakat 1000 TL'ye bir PS3 alamadım. Fakat kumbaramı biriktirmeye başladım bile. Oynamak için sabırsızlanıyorum.
Bilmem bir öner bakalım. Belki denemediğim bir şeyler kalmıştır.Hocam isterseniz strateji yada spor oyunlarına yönelin.
Forza Horizon 4 seversiniz hocam belki.Bilmem bir öner bakalım. Belki denemediğim bir şeyler kalmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.