Oynayıpta en fazla keyif aldığınız oyun

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Geçen gün kendi arkadaşlarımla bu tarz bir muhabbet ettik. Hepimizden farklı şeyler çıktı. Geçmişe dönüp baktığımızda herkesi derinden etkileyen gerek hikayesi gerek oynanışı olarak bir oyun vardır mutlaka. Bende böyle bir konu açmak istedim. Size göre sizi en çok etkileyen, en fazla keyif aldığınız, oyunu bitirince bittiği için içinizde bir hüzün oluşturan oyunlar nelerdi?

Benimkisi Witcher 3. RPG oyunları çok seviyorum ve Witcher'ın epic evreni inanılmaz hoşuma gidiyor. Tüm DLC paketleriyle tüm seriyi bitirdim ve bittiği için gerçekten içimde bir hüzün oluşmuştu.
Mafia 2 ve filmini sevdiğimden olsa gerek The Godfather II oldu
 
Witcher 3 bittiginde bir boşluga düşüyor insan bide onun kadar hoşuma giden, hangisinin iyi olduğuna karar veremedigim, karşılaştırmaya gerek duymadıgım Assassin's Creed Odyssey var.
Detroit Become Human da çok etkilemişti beni...
Bunlar yeni sayılan oyunlardan bide eski en sevdiklerimden
NFS Underground 2, Most Wanted 2, GTA San Andreas gibi oyunlar da vardı.
 
4 gündür AC Odyssey oynuyorum toplamda 27 saat oynadım bu kadar kısa bir sürede inanılmaz zevk veriyor bana.Geçmişten örnek verecek olursam Teltale firmasının Game Of Thrones oyunu beni çok etkilemişti.Oyunu 1 günde bitirmiştim o günde teyzem vefat etmişti benim için buruk bir anısı var ama çok iyi bir oyundu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı