Oyun alacak param yok ne yapmalıyım?

Korsan oynayabilirsin fakat indirirken ve kurarken dikkat etmelisin. Düzgün bir antivirüs yüklersen ve kendine düzgün bir site bulabilirsen pek sıkıntı çıkmaz. Korsan oyunla alakalı bir sıkıntın olursa buradan yardım alamazsın.
Ücretsiz olan oyunlardan eşya düşürüp onları satıp para biriktirebilirsin. CS:GO ve TF2 bu konuda en iyi ikili diyebilirim.
 
Hocam steam,epic games gibi yerlerde arada güzel olan oyunlar beleş oluyor onları takip edin. Eğer Çok oynamak istediğiniz bi oyun varsa ücretli olan indirim süreclerine bakın. eğer bu zamana kadar gözünüze hoş gelen bi indirim olmuşsa oyunu almak için bekleyin. Eğer olmamışsa korsan indirin. Korsan'a karşı olmayın ama benimsemeyin'de korsanı. Benim düşüncelerim böyle. Ha birde korsan oyun indirdiğinizde tüm sorumluluk size ait olur bunu göze alın.
 
Almamak da bir seçenek. Almayabilirsin. F2P oyunları tercih edebilirsin. Korsan oynama ama. Epic Games bir dünya bedava oyun veriyor onları kovala.
 
Epic her hafta ücretsiz oyun veriyor. Arada sırada Steam, Humble Bundle ve GOG gibi platformlarda da ücretsiz oyunlar çıkabiliyor. Onları takip edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı