Schwagos
Centipat
Veya İtemsatış'tan 25 50 TL'ye offline hesaplar alın.
En mantıklısı sanırım hocam mecburen.
Veya İtemsatış'tan 25 50 TL'ye offline hesaplar alın.
Hesap ismini ve şifreni girince doğrulama kodu istiyor ya. Onu nereden alıyoruz.
Kod istemeyecek isteyen hesaplardada şifre değişmiş oluyor sanırım. Ayrıca error alırsanız fazla giriş olduğundandır başka zaman giriş yapmayı deneyebilirsiniz o hesaba.
En mantıklısı sanırım hocam mecburen.
Tamamdır hocam bakacağım.
Asıl onlarda kod istiyor ve satan kişiler 14 yaşında çocuklar ilgisizler. Para vermeyin o çocuklara Instagram'daki hesaplara giriş yapın.
Oyunu yükledikden sonra offline moda geçip oyunu başlatın yoksa hesaptan atar.
Arkadaşlar en sinir olduğum şeylerden biri. Bilgisayarım her oyunu Ultra da oynatacak kadar iyi. Ama oyun alacak param yok. Oynadığım adamakıllı God of War ve Red Dead Redemption 2 var ne yapmalıyım?
Evet 4 tane güvenilir site var zaten hiç bir şey olmuyor.Korsan indirdiğin site düzgünse hiçbir halt olmaz dediğim gibi 6 yıldır korsan indiriyorum. 500 dolarlık Steam hesabım var patlasam ben patlardım boş boğaz insanlara inanmayın indirebilirsiniz.
Tamamdır hocam bakacağım.
İtemsatış'ta otomatik kod sistemi olan tek satıcı sentinus güzel onu kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.