Steam Oyun almaya devam ediyor musunuz?

Türkiye gibi bir yerde artık Schengen vizesi almak imkansız gibi bir şey ve bunun üzerine uçak masrafı girdiğinde bilgisayarda oyun oynamak ülke gezmekten ekonomik açıdan daha karlı geliyor.
Eğlenmek ve yeni deneyimler edinmek kişinin tercihidir. Oyun oynamayı başka bir yere gitmeyi tercih edecek de çok kişi var. Bazıları gezmekten hiç zevk almıyor. Yine de uçak biletlerini erken aldığınızda çok uygun oluyor. Paris, Roma, Brüksel ve Barcelona gibi biletlerin sık sık 20-50 EUR arasında satıldığını görüyorum. Bu şehirlerden birine gittiğinizde trenle yakın şehirlere geçmeniz de yine yaklaşık 20 EUR tutuyor. Diğer yandan, illa vize isteyen başka bir ülkeye gitmek zorunda değilsiniz. Vize istemeyen ülkeler ve ülke içinde de gidilecek çok yer var. Bence Türkiye şartlarında 60 EUR verilecek oyunun gerçekten çok iyi olması gerekiyor. Geziniz 60 EUR tutarından daha fazla tutacaktır ama oyuna vereceğiniz parayı gezi bütçenize katkı olarak ekleyebiliyorsunuz.

Devam hocam dün CS: Source aldım 0,57 dolara. Zaten çok oyun alan birisi değilim bir oyun alırım aylarca oynarım.

Steam'de oyun almaya devam ediyor musunuz? Steam en büyük indirimlerinden alınacak oyun bulamadım fiyatlardan dolayı. Normalde her 2 haftada bir 1-2 oyun alan ben bile oyun almayı bıraktım sizler oyun almaya devam ediyor musunuz? Bu indirimlerden oyun aldınız mı?
Dün Elden Ring aldım.

Steam'de oyun almaya devam ediyor musunuz? Steam en büyük indirimlerinden alınacak oyun bulamadım fiyatlardan dolayı. Normalde her 2 haftada bir 1-2 oyun alan ben bile oyun almayı bıraktım sizler oyun almaya devam ediyor musunuz? Bu indirimlerden oyun aldınız mı?
Alacağım tüm oyunları aldığımı düşünüyorum.
Daha pek oyun almayı planlamıyorum, alsam da Steam'den değil Epic Games'ten büyük indirimlerde çok istediğim 2 3 oyun olursa onları alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı