Oyun Anılarınız

2007 gibi bi yakınımıza bilgisayar toplattık. İlk bilgisayarımdı. Açtım bilgisayarı Windows Vista var, içinde de bir kaç oyun var. Özellikle logosunda zenci bir adam olan oyun (GTA San Andreas [emoji3590]) dikkatimi çekmişti. Açtım, oynadım, çok beğendim. Bir yıl sonra IV çıkacakmış ben daha San Andreas'a yeni başlamıştım. O günden bugüne SA hiç eksik olmaz bilgisayarlarımda.

Mahallede PC'si olan tek çocuk bendim. Babamın bir arkadaşı eskisini vermişti hediye olarak. Amcam askerlikten dönmüş. Yazıcı bir arkadaşı ona içinde atari oyunları olan bir emülatör programını CD içinde vermiş. Askerlikte böyle eğlenirlermiş. Bütün çocuklar atari salonunda para döküp salak gibi izlerken, ah bu oynun sonu ne olacak, derken ben bütün oyunları zaten bitirmiştim ve sınırsız oynayabiliyordum. Bundan kimseye bahsetmedim. Onların atari salonunda kıvranışlarını izlemek o oyunları sınırsız oynamaktan daha zevkliydi. :cool:

Son düzenleme:
Knight online'ı daha yeni yeni öğrenmeye başladığım zamanlardı sanırım 48 küsür leveldeyim pelerinli adamlara aşık olmuşçasına bakıyorum en son biri dedi ki "Pelerin anahtarı satılır!" hemen PM attım işte ne kadara satıyorsun vs. tahminimce 10m falan dedi ve benim de o kadar param yoktu o kadar paramın olmadığını ama itemleri verebileceğimi söyledim adam kabul etti. Trade ekranında en fazla 9 adet eşya koyabiliyorduk ben de eşyalarımın bir kısmını(en değerlilerini (+6 sword breaker vs kukry) ) verdikten sonra 2. trade'de adam kaçmıştı o delostan aldığı işe yarmaz anahtarı da vermemişti çok mesaj attım cevaplamadı bile çok üzülmüştüm :).

Minecraft daha Türkiye'de şu ankinin aksine hiç bilinmiyordu. Ben de sürümü yanlış bilmiyorsam 1.5.2 iken başlamıştım. Tabi para yok, oyunun crackli versiyonlarının olduğundan bir haberim çünkü yaşım da küçüktü. Yaklaşık 2 3 hafta oyunu sürekli sil baştan oynuyordum çünkü demosu sadece oyun içinde 5 gün süre tanıyordu. Daha sonra bir arkadaşım bana crackli bir versiyonunu vermişti.
Biraz hayal kırıklığı yaşamıştım ama yine de eğlenceliydi.

Şu yüzüklerin efendisi miydi neydi bir tane mamut gibi bir şey vardı ölmüyordu bir türlü ulan tam hatırlamıyorum ama ne güzeldi be o zamanlar zar zor almıştık bilgisayarı ve salondaydı iyiydi be o zamanlar reis..

Birçok anım oldu, çok fazla oyun oynadım ama hiçbiri Metin 2'deki item kopyalama mevzusu kadar beni sarsmadı.

Sevinçten havaya uçuyordum 1 hafta sonra silahım +9 olacak diye. Tabi ne silah +9 oldu, ne de benim sevincim sürdü.

Siz siz olun, iteminizi +9 yapmayı teklif eden hiç kimseye güvenmeyin :)
Demirci alnını silerken bas +9'a kadar:D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı