Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama lütfen konuyla ilgili bilginiz varsa konuşun yoksa da lütfen cevap yazmayın. Burda bahsettiğim kişi oyun bağımlılığı yüzünden hayatından kopmuş ailesiyle her gün kavga eden ve sinir krizleri geçiren bir insan. Forum kuralları gereği size saygılı konuşmaya çalışıyorum lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorumlar atmayın. Düzgünce konuşsanız demişsiniz ben konuşmuşum ki sonuç alamayıp buraya yazmışım. İyi günlerYetişkin bir insansa niye bu kadar karışmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım. İsterse oyun bağımlısı olur, isterse her gün kafelere gider bütün gün boyunca. Birinin kişisel eşyasına, telefonuna izinsizce girmekten bahsediyorsunuz. Bunun yerine düzgünce konuşsanız olmaz mı mesela? İki normal insan gibi?
Ve sadece "yakınım" diyorsunuz.
Hocam, ben kendim de günde 4-5 saat oyun oynayan birisiyim ayrıca yazılımcıyım kapitalist sisteme platonun mağara alegrosisine nasıl bağladın bilmiyorumKıskanıyorlar hocam. İnsanların oyun oynamasını yediremiyorlar. Herkesin kendileri gibi olmasını ve bu kapitalist sisteme ayak uydurmasını istiyorlar. Eğer kendilerinden farklı bakış açısında olan bir insan görürlerse onu dışlıyorlar ve kalıplaşmış toplum sözleriyle onu toplumdan ayırıyorlar. Bir nevi Platon'un Mağara Alegrosi gibi.
Son düzenleme: