Ubisoft Connect Oyun bağlama

Emirhan Altun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Assassin's Creed oyunlarını almak istiyordum ve daha ucuza almak için araştırdım. Bazı sitelerde orijinal oyunu bayağı ucuza satıyorlar ve güvenilirler. Ben o kadar ucuz olduğunu görünce hesap olarak veriyorlar falan sandım ama Ubisoft Connect'e bağlıyorlarmış. Ben Ubisoft'u hiç kullanmadım genelde Steam'de takıldım bu yüzden Ubisoft ile çok aram yok. Biri bana Ubisoft Connect'in tam olarak ne olduğunu nasıl oyun bağlandığını falan anlatabilir mi? Oyunu alacağım ama başkasının bağlanmasını veya başka hesap olmasını istemiyorum. Benim hesabımda aktif olmasını istiyorum. Açıklarsanız sevinirim.

Ubisoft üzerinden hesap açıyorsunuz. Ubisoft'un genellikle anlaşmalı olduğu sitelerde bahsettiğiniz satış sistemi var. Oyunu aldıktan sonra satın aldığınız yerden hesabı bağlamak için bağlantı var. Ona basınca sizi Ubisoft'un sitesine yönlendiriyor. Oraya kendi hesabınızı giriyorsunuz ve oyun hesabınıza ekleniyor.

Site zaten detayları anlatıyor.

Oyunu Steam üzerinden alsan bile Ubisoft uygulamasını istiyor zaten. Ubisoft hesabı oluşturup bağlıyorsunuz aldığınız yere sizin hesabınıza gelmiş oluyor.

Oyunu Steam üzerinden alsan bile Ubisoft uygulamasını istiyor zaten. Ubisoft hesabı oluşturup bağlıyorsunuz aldığınız yere sizin hesabınıza gelmiş oluyor.
Sitede ürün key olarak verilmez onun yerine ubisoft connect'e bağlanır diyordu anlamamıştım falan yani o zaman key ile aynı mantık mı oluyor?

Sitede ürün key olarak verilmez onun yerine ubisoft connect'e bağlanır diyordu anlamamıştım falan yani o zaman key ile aynı mantık mı oluyor?
Evet Ubisoft Connect hesabınızı bağlıyorsunuz oyun hesabınıza geliyor. Sonra ayarlardan kaldırabilirsiniz eğer bağlı kalıyorsa hala. Key girmiyorsunuz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı