Steam Oyun başarımları bozuldu

13th Patronus

Megapat
Arkadaşlar merhaba, Shadow tactics: Aiko's choice oyunu Epic hesabımda vardı ve oyunu Epic üzerinden biraz oynayarak oyun içi başarımları kazandım. Daha sonra oyun bayağı uygun fiyata gelince bir tane key sitesinden oyunu alarak Steam üzerinden oyuna devam etmek istedim ve oyuna baştan başladım. Fakat oyuna tekrar başladığımda Epic'te kazanmış olduğum başarımların Steam'de açılmadığını gördüm ve hayal kırıklığına uğradım. Üçüncü parti başarımları takip eden uygulamalar varmış sanırım fakat başarımları kendim almak istediğim için bu uygulamaları kullanmak istemiyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu veya çözüm yolunu bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğin ubisoft oyunları gibi kendi uygulaması olan ve her türlü giriş yapmak zorunda olduğun oyunlarda geçerli diye biliyorum. Başarımlar ancak öyle oyunlarda otomatik açılıyor.

Arkadaşlar merhaba, Shadow tactics: Aiko's choice oyunu Epic hesabımda vardı ve oyunu Epic üzerinden biraz oynayarak oyun içi başarımları kazandım. Daha sonra oyun bayağı uygun fiyata gelince bir tane key sitesinden oyunu alarak Steam üzerinden oyuna devam etmek istedim ve oyuna baştan başladım. Fakat oyuna tekrar başladığımda Epic'te kazanmış olduğum başarımların Steam'de açılmadığını gördüm ve hayal kırıklığına uğradım. Üçüncü parti başarımları takip eden uygulamalar varmış sanırım fakat başarımları kendim almak istediğim için bu uygulamaları kullanmak istemiyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu veya çözüm yolunu bilen var mı?

Epic üzerinden kazandığın başarımlar Steam de açılmaz. Eğer ki oyuna başlarken oyun senden ekstra bir oyun hesabı açmanı istiyorsa o zaman belki olur. Atıyorum Far Cry 5 oynuyorsun Ubisoft hesabında başarımları kaydetti Steam'den alıp Ubisoft hesabından girersen olabilir. Onun dışında aktarılmaz.

Arkadaşlar demek istediğimi yanlış anlattım sanırım, oyuna baştan başladım ve her şeyi baştan yaptım yani kaldığım yerden devam etmedim. Örnek vermem gerekirse, Steam'de baştan başlayıp ilk görevi tekrardan tamamladım fakat bu başarım Steam'de açılmadı. Bu sorun anladığım kadarıyla Epic Games'te bu başarımı kazandığım için oluyor.
Edit: Örneğin, "bir muhafızı kuyuya at" diye bir başarım var bu eylemi Epic'te yaptım ve başarımı kazandım sonra Steam'den oyunu aktifleştirdikten sonra bu eylemi defalarca yaptım fakat bir türlü bu başarım gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı