Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

1800x de kararlıyım. Bakarım ya 12k için uğraşabilirim aslında.
1080 Ti yerine MSI 1080 alırsın. Monitörü 4K değil de 2K al, o da vazgeçilmez bir olay değil bence. SSD 250 GB yeter dersen Samsung EVO'ya düşürürüz. Benim attığım PSU da diğerinin yarı fiyatıydı. Bütçe böyle düzenlenebilir.

@ShadYaqz Hocam bir şey soracağım.

G4560+R7 240+8GB RAM, 1080p Low ayarlarda CS:GO da 100 ve üstü FPS alabilir mi ortalama ?

Başka bir konuda tartışıyoruz da bu konuyu.

Olley ismim değişti :3
Pek sanmıyorum :) Ancak akıcı bir şekilde oynar diye düşünüyorum.

1080 Ti yerine MSI 1080 alırsın. Monitörü 4K değil de 2K al, o da vazgeçilmez bir olay değil bence. SSD 250 GB yeter dersen Samsung EVO'ya düşürürüz. Benim attığım PSU da diğerinin yarı fiyatıydı. Bütçe böyle düzenlenebilir.

Pek sanmıyorum :) Ancak akıcı bir şekilde oynar diye düşünüyorum.
Msi ın hangi gtx 1080i? Tam adını söyler misin? Bir de kingston hyperx fury 240gb iyi mi sence?

Corsair Force LE de alınabilir okuma/yazma hızı baya yüksek 560/530
Teknobiyotikten alışveriş yapmaya çalışıyorum, arkadaşın önerdiği ekran kartı yok. Bütün alışverişimi tek siteden yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Onu da ayrı alıver yahu :) Sistemi sen toplayacakmışsın zaten. Sen toplamıyor olsan bile onlar ekran kartını takmadan gönderirler kırılmasın diye. Her halükarda sen takarsın o kartı, ayrı al.
Asus'un strix a8g gtx 1080' i dikkatimi çekti. Msi'da 2 fan varken bunda 3 tane var. Hangisini önerirsiniz?

Ekran kartı'nı monte etmek RAM takmak gibi çok kolaydır.

Anakarta oturtcan kasaya vidalican bitti :D

Bir de bağlanması gereken bir şeyi varsa bağlarsın o kadar :3

Asus'un strix a8g gtx 1080' i dikkatimi çekti. Msi'da 2 fan varken bunda 3 tane var. Hangisini önerirsiniz?

Ucuz olanı alın bence. Diyecektim ki bütçe sonsuz bilemedim :p

Sizce ? @ShadYaqz

Arada kaç TL fark var onu söyleyin ona göre bir şey diyelim :3

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı