Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Steam indirimlerini kovalayıp bazı oyunları orijinal alabilirsiniz mesela. Kinguin diye bir site var, oradan da ucuza oyun keyleri satın alan arkadaşlar oluyor, bir araştırabilirsiniz.
Hele şu canavarı toplayayım da. :) Bu arada fiyatını biraz düşürmeyi düşünüyorum. Fazla geldi 12k lira. TI'a gerek olduğunu düşünmüyorum. Normali yeter, siz ne düşünüyorsunuz?

Hele şu canavarı toplayayım da. :) Bu arada fiyatını biraz düşürmeyi düşünüyorum. Fazla geldi 12k lira. TI'a gerek olduğunu düşünmüyorum. Normali yeter, siz ne düşünüyorsunuz?

İkisi de çok güçlü ama TI en güçlü kart. Size kalmış.

PSU ve SDD'den kısmaya gerek yok. Bu sistem uzun süre idare eder. Değişiklik sadece kasa da yapılmalı. O da isteğe bağlı.

Animeci arkadaşım haklı, Ti bir gömlek daha üstün. Ancak fiyatta kırpma olacaksa ben ekran kartı, monitör, PSU ve SSD biraz düşürülsün derim. Tercih senin, kararını ver ona göre son haline şekillendirelim.

Death Parade <3

PSU ve SDD'den kısmaya gerek yok. Bu sistem uzun süre idare eder. Değişiklik sadece kasa da yapılmalı. O da isteğe bağlı.
Tüm mesajları okudun mu hocam? Arkadaşa fiyat sonradan fazla gelmiş, yoksa uzun götürmez diyen olmadı. Madem fiyat aşağı çekilecek, ne gerek var 850 TL'lik PSU'ya? Burada düşürülmesi en mantıklı olanları söyledim.
Ryzen 1700X, GTX 1080, 2K monitör ve benim önerdiğim High Power PSU'yu alsa bile binlerce lira kâr eder. Arkadaş kararsız gibi biraz. En güncelini istedi topladık, bu sefer de 12k çok geldi dedi.

Tüm mesajları okudun mu hocam? Arkadaşa fiyat sonradan fazla gelmiş, yoksa uzun götürmez diyen olmadı. Madem fiyat aşağı çekilecek, ne gerek var 850 TL'lik PSU'ya? Burada düşürülmesi en mantıklı olanları söyledim.
Ryzen 1700X, GTX 1080, 2K monitör ve benim önerdiğim High Power PSU'yu alsa bile binlerce lira kâr eder. Arkadaş kararsız gibi biraz. En güncelini istedi topladık, bu sefer de 12k çok geldi dedi.
1800x de kararlıyım. Bakarım ya 12k için uğraşabilirim aslında.

@ShadYaqz Hocam bir şey soracağım.

G4560+R7 240+8GB RAM, 1080p Low ayarlarda CS:GO da 100 ve üstü FPS alabilir mi ortalama ?

Başka bir konuda tartışıyoruz da bu konuyu.

Olley ismim değişti :3

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı