Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

@brkdnmz Arkadaşın önerdiği o Dell monitör mükemmeldir, başka birkaç arkadaşa da ben önermiştim. G-SYNC alacaksan başkasına bakma.
Tamamdır.

@ShadYaqz Samsung 850 evo ile 960 evo 250 GB arasındaki fiyat farkı neden az? 960 evo'nun dezavantajı mı var? Bir de sence Seagate Barracuda 2TB'ı değiştirip Toshiba P300 3TB alayım mı? Bir de MSI X370 Gaming Pro Carbon mu Asus Prime X370-Pro mu?

Toshiba P300 alın.

960 EVO daha iyi olması lazım.

İki Anakartta iyi.

Şakaydı (y)
Komiksin gene. :) Aradaki yazma-okuma farkına baktım, çok fazla; ben de 960 evo alayım dedim. Harddiskimi 3TB yapsam da fazla fark etmez herhalde.

@Neko AMD'nin VEGA ekran kartını beklemeli miyim?

Acelen yoksa bekle.

Beklemesende bu sistem seni üzmez.

Elbette Freesync için daha iyi olacaktır.

@Neko söylediğim anakartlar arasındaki avantaj-dezavantajları söyler misin? Giriş çıkış portları falan. Hangisini tavsiye edersin? Bir de sence sistemde değiştirmem gereken bir birim var mı? HDD'yi Toshiba P300 3TB yaptım. Mesela çoğu konuda kasa olarak farklı kasalar öneriliyor, değiştirelim mi ki?

RAM'ler 3200MHz ise sorun yok sistemde.

Farklarını bilmiyorum :/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı