Oyun bilgisayarı toplama 1000-2000 TL arası

Anakart iyi canım daha ne düşürecek. O kasanın 600 W olanı daha ucuz gerek yok 750 W. İşlemciyi 6100 yap, O.C yapmayacaksan stok fan yeterli. Buralardan artan para ile GTX660 alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart iyi canım daha ne düşürecek. O kasanın 650 W olanı daha ucuz gerek yok 750 W. İşlemciyi 6100 yap, O.C yapmayacaksan stok fan yeterli. Buralardan artan para ile GTX660 alabilirsin.
FX6100 kullanıyorum stok fanıyla beraber aman aman birdaha insanlara böyle birşey önermeyin :) Bende bu şekilde bütceden kurtarmak için kıstım kısmaz olaydım kafa kalmadı çok fena ses çıkartıyor acayip rahatsız edici ve soğutmasıda berbat FX6100 stok fanı gerçekten çok acınası.
Önerdiğim kart 7870 Top sanıyordum bu arada Top'ı ürün listelerinden kaldırmışlar 7870xt(kişisel olarak önermiyorum) tercih edilebilir. Yada birazcık daha bütceyle 660 Ti kastettiniz heralde tercih edilebilir. Ama bana sorarsanız işlemci Fx6100 ben memnun kalmadım biraz daha iyisi hiç fena olmaz diye düşünüyorum.
 
Bro ben stok kullanmadım hiç direk soğutucu aldım bir bilgim yok maalesef.

- - - Güncellendi - - -

Araştırdım stok fan pek övülmüyordu bende risk almadım direk soğutucu aldım bro.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı