Oyun Bilgisayarı Webtekno Battle Gold Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş sal beni hadi canım kullanıcıları düşünmek zorundayım ben. Hadi canım kendi sistemine alırsın GIGABYTE tamam mı? Öyle kullanıcılara kullandırtmakla olmuyor o işler.
Evet tamı tamına 14 yıl GIGABYTE kullandım ve öneriyorum kendi sistemimde daha önce kullandığım için öneriyorum.

Bakın bir markayı hiç bilmeden ve hayatında hiç kullanmadığınız için çevreden de bu markayı kötüleyici bir kaç laf duydunuz diye markayı kötüleyemezsiniz. Bilmiyorsanız lütfen cevap vermeyin aksi takdirde bir önceki mesajımın son kelimesini tekrarlarsınız.
Ben GIGABYTE'ı kötüledim mi? Sadece onun kalitesine yaklaşamaz diyorum. İkisi de iyi markalar son yaşananlardan sonra tavsiye etmiyorum anlaşıldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saattir Gigabyte'ı resmen çöp ilan edip şimdi de kötüledim mi diyorsunuz. Cem Yılmaz ile çalışmayı düşünür müydünüz? 1 saattir inanılmaz gülüyorum. Çok esprilisiniz de.
Ben GIGABYTE'ı kötüledim mi? Sadece onun kalitesine yaklaşamaz diyorum. İkisi de iyi markalar son yaşananlardan sonra tavsiye etmiyorum anlaşıldı mı?

Sanırım bir şey atmışım da sen geliyorsun dünkünün acısı daha yeni çıkıyor sanırım. "qweqwqwqe" diyerek yaşını ve "karakterini" gösteriyorsun sen uza canım benim.
Random atmakla karakterin ne alakası var? Veya yaşın? 10 yaşındaki çocuklar mı atıyor sadece random'ı? Ya inanılmaz komiksin gerçekten komedyen ol sen, direk hazır mesleğin.

Sanırım bir şey atmışım da sen geliyorsun dünkünün acısı daha yeni çıkıyor sanırım. "qweqwqwqe" diyerek yaşını ve "karakterini" gösteriyorsun sen uza canım benim.
5 senedir GIGABYTE kullanıyorum ve memnunum, bir sıkıntısını görmedim, Asus kullananlar da görmedi. Neyin fanboy'luğunu yapıyorsun hala?

1 saattir Gigabyte'ı resmen çöp ilan edip şimdi de kötüledim mi diyorsunuz. Cem Yılmaz ile çalışmayı düşünür müydünüz? 1 saattir inanılmaz gülüyorum. Çok esprilisiniz de.

Random atmakla karakterin ne alakası var? Veya yaşın? 10 yaşındaki çocuklar mı atıyor sadece random'ı? Ya inanılmaz komiksin gerçekten komedyen ol sen, direk hazır mesleğin.
Yok olay o değil düzgün bir forumda yazacak başka bir şey bulamayınca atmana gülüyorum sadece. Ama gülüyorum ha. Hani burayı Twitter falan sanmış olabilirsin.
5 senedir GIGABYTE kullanıyorum ve memnunum, bir sıkıntısını görmedim, Asus kullananlar da görmedi. Neyin fanboy'luğunu yapıyorsun hala?
Hala fanboyluk diyorsun sen kullanıyorsun ve sorun yok tamam anladım burada sıkıntı yok. Ben sadece "arkadaşa" önermiyorum. Zaten insan kullandığı sistemi "kötüleyemez" değil mi? Konuyu kapatın. Ya da böyle devam ederiz keyfiniz bilir.

Yok olay o değil düzgün bir forumda yazacak başka bir şey bulamayınca atmana gülüyorum sadece. Ama gülüyorum ha. Hani burayı Twitter falan sanmış olabilirsin.

Hala fanboyluk diyorsun sen kullanıyorsun ve sorun yok tamam anladım burada sıkıntı yok. Ben sadece "arkadaşa" önermiyorum. Zaten insan kullandığı sistemi "kötüleyemez" değil mi? Konuyu kapatın. Ya da böyle devam ederiz keyfiniz bilir.
Gayette kötüler, isterseniz sayabilirim sistemle ilgili kötü özellikleri. Bu arada, siz "öneri" yapmıyorsunuz, diğer markayı/markaları kötüleyip kendi beğendiğiniz markayı yüceltiyorsunuz.

Gayette kötüler, isterseniz sayabilirim sistemle ilgili kötü özellikleri. Bu arada, siz "öneri" yapmıyorsunuz, diğer markayı/markaları kötüleyip kendi beğendiğiniz markayı yüceltiyorsunuz.
Tamam o zaman sıkıntı yok. Madem bu kadar takıldık bu mevzuya. Sadece kasayı tavsiye etmeyip konuyu kapatıyorum. Onunda sebebi tekrar ediyorum "markası" falan değil. Kasanın önü yeterince açık değil. Corsair'in çok daha iyi kasaları var. Tabii bu sistemde özelleştirme seçeneklerinde yok o yüzden yapacak bir şey yok. Herhalde aynı kasada elinizde yoktur? 👍

GIGABYTE pek tavsiye edilmiyor
GIGABYTE'nin tavsiye edilmediği falan yok. Okurları yanlış bilgilendirmeyelim!

Ek olarak james donkey SSD yerine başka bir SSD ile değiştirmenizi tavsiye ederim(Pek bir bilgim olmasa da forumlarda SSD ararken kronik sorunlar vb. gibisinden sorunlar olduğu söyleniyordu). Bence SSD+HDD şeklinde kullanmanız daha mantıklı olacaktır. SSD yi düşük kapasiteli seçip daha kaliteli markalara yönelebilirsiniz.

Tabii sistemde özelleştirme yapılmayacaksa, bu hali ile de alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Edepsizleşmenin alemi yok değil mi? Hayır üstünüze bir şey mi atıyorum da geliyorsunuz? Terbiyenizi takının. GIGABYTE hiç bir zaman ASUS kalitesinde olamayacaktır. Sizin gibi iyi niyetli insanlar bunu düşünüp dursun.
@newdawnfades Ayrıca kardeşim aman diyeyim incehesap'a falan bulaşma. Sonra başın ağrır.
Hangi açıdan sıkıntılı incehesap?

Algı falan yok arkadaşa bilgi veriyoruz. Ha alınan var o da sizin gibiler.

Kardeş sal beni hadi canım kullanıcıları düşünmek zorundayım ben. Hadi canım kendi sistemine alırsın GIGABYTE tamam mı? Öyle kullanıcılara kullandırtmakla olmuyor o işler.

İncehesaptan sistem almanı tavsiye etmem sırf alınsın diye dandik bir kasa koymuşlar tabii senin bileceğin iş daha iyi alternatifler mevcut.
Alternatif olarak öneriniz var mı?

Gigabyte kalitesine güveniyorum. Yıllarca Asus ve MSI marka anakart kullandım. Geçen sene Gigabyte anakartlarını hem beğendiğim hemde değişiklik olsun diye aldım. Ve çok memnun kaldım. Diğerlerinden de memnundum ama Gigabyte' ın kötülenmesi yanlış. Özellik Aorus serisiyle ve kampanyalarıyla çok büyük atılımlar yaptılar. Destek konusunda da çok iyiler. Hangi platformdan soru sorsam cevabı çok kısa süre içerisinde geldi. Ben kullanıcı olarak çok Gigabyte ürünlerinden memnunum ve gönül rahatlığı ile alınabileceğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı