Oyun değerlendirmelerim

Makaleler
1
Yer
İzmir
Arkadaşlar bugüne kadar oynadığım oyunlardan oluşan bir değerlendirmeler klasörüm var. Ve bu klasörün içinde oynayıp bitirdiğim oyunlar hakkındaki küçük incelemelerim yer alıyor. 100 üzerinden puanladığım bu oyunların benden aldıkları puanlar böyle. Metin belgelerinin içinde grafik, hikaye, atmosfer, sanatsallık gibi değerlendirmelerin aldıkları puanlara yer verdim. Merak ettiğiniz oyun olursa o değerlendirmeleri de sizinle paylaşırım.
(Burada yer almayan oynadığım, hatta bitirdiğim oyunlarda var. Fakat bitirmemin üzerinden uzun zaman geçmiş olduğu için değerlendirmeye almadım.)
Oyun oynamak güzeldir, Single Player oynamak ise bambaşka güzeldir.

Ekran Alıntısı.JPG

Bana hepsini atabilir misin? Merak ettim incelemesi güzel olanları oynarım.

Arkadaşlar bugüne kadar oynadığım oyunlardan oluşan bir değerlendirmeler klasörüm var. Ve bu klasörün içinde oynayıp bitirdiğim oyunlar hakkındaki küçük incelemelerim yer alıyor. 100 üzerinden puanladığım bu oyunların benden aldıkları puanlar böyle. Metin belgelerinin içinde grafik, hikaye, atmosfer, sanatsallık gibi değerlendirmelerin aldıkları puanlara yer verdim. Merak ettiğiniz oyun olursa o değerlendirmeleri de sizinle paylaşırım.
(Burada yer almayan oynadığım, hatta bitirdiğim oyunlarda var. Fakat bitirmemin üzerinden uzun zaman geçmiş olduğu için değerlendirmeye almadım.)
Oyun oynamak güzeldir, Single Player oynamak ise bambaşka güzeldir.

Eki Görüntüle 1202743

Doom Eternal ve Dying Light hakkındaki düşüncelerin nedir, kaç puan verirsin?
Doom Etarnal oynamadım. Bir şey diyemem ama Dying Light çok güzel oyundu. O da zamanında bitirip üzerinden uzun zaman geçtiği için değerlendirme yazmadığım oyunlardan. Atmosferine 96 verirdim ondan eminim ama hikaye ve karakterler hakkında çok fazla eksik var zihnimde. Karanlığı yaşamak güvenli bölgedeykenki rahatlık atlama mekanikleri çok zevkliydi.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı