Cyberpunk güzel oyun. Sadece beklentimi düşük tutarak oynadım ve gayet zevk aldım. Ve sadece tek bir yan görevde bug yaşadım.Cyberpunk'a 92 vermen komik olmuş.
Güzel yazmışsınız ama bize okuyacak bir şey vermemişsiniz. Sadece ben böyle böyle yazıyorum demişsiniz.
Tabii birazdan hepsini paylaşıyorum.Bana hepsini atabilir misin? Merak ettim incelemesi güzel olanları oynarım.
Cyberpunk güzel oyun. Sadece beklentimi düşük tutarak oynadım ve gayet zevk aldım. Ve sadece tek bir yan görevde bug yaşadım.
Doom Eternal'ı da bekliyorumDoom Etarnal oynamadım. Bir şey diyemem ama Dying Light çok güzel oyundu. O da zamanında bitirip üzerinden uzun zaman geçtiği için değerlendirme yazmadığım oyunlardan. Atmosferine 96 verirdim ondan eminim ama hikaye ve karakterler hakkında çok fazla eksik var zihnimde. Karanlığı yaşamak güvenli bölgedeykenki rahatlık atlama mekanikleri çok zevkliydi.
6 puan kırması yine iyi ben olsam Rivyalı Geralt yüzünden 50 puan kırardım.Öylesine soruyorum Witcher 3 ne için 6 puan kırdın?
Maalesef oynamamış üzerinden tam 11 sene geçti. Ne yapayım ben şimdi?Hocam Half-Life evrenini unutmamanızı tavsiye ederim. Listede üst sıralarda göremedim de

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.