Oyun değerlendirmelerim

Keşke bende zamanında böyle bir şeye başlasaymışım.

Güzel yazmışsınız ama bize okuyacak bir şey vermemişsiniz. Sadece ben böyle böyle yazıyorum demişsiniz.
Yok yazdığım çok bir şey yok yazmaya zamanım çok olmadı. Sadece Alt puanlar ve küçük bir not var içeriğinde. Burada sadece genel puanları paylaştım. Birazdan hepsini tek tek paylaşacağım belki bazı arkadaşlar keşfedip oynamak isterler sayemde.
O oyun 92 vermen diğer tüm oyunlara hakaret bence ama siz bilirsiniz.
Bence hak ediyor puanını. Oyunda gerçekten değerli çok şey vardı.

Siz bunu derken arkada Witcher 3 oynuyordum ikinci bitirişim diyalog sırasında Yennefer sinirlenip beni denize fırlattı. Size en içten şekilde sabır diliyorum.

Hocam Remake oyunu var "Black Mesa". Yeni nesil grafik ve oyun akışı daha oturaklı. Zaten 2. oyun ile birlikte source oyun motoru daha geliştiği için rahat oynanılabilir.
Ahh zamanım olsa indirimde aldım öyle duruyor kütüphanemde. Half Life benim hayatımda çok çok önemli bir yerde bu listede olsa eminim üst sıralarda olurdu.

Maalesef katılmıyorum ve oyun dünyasının büyük bir kesimi de aynı fikirdeler. En fazla 75 verilebilir. O da şu anki hali için. İlk çıkış yaptığı dönemi düşünürsem daha düşük verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…