Oyun değerlendirmelerim

Grafiği, mekaniği, arayüzü.
Benim tarzımın dışında bir oyun. Çok uzun süreler oynadım aslında ama değerlendirilebilir tabii ki.
Parkur mekaniği olarak en iyi AC oyunu kendisi. Dövüş sistemi olarak (yeni 3 oyunu saymıyoruz tabi) da Ezio'ya çok yakın. Rogue ile bağlantısı da çok hoş bence.
Ben Unity'i Odyssey'den hemen sonra oynadım. Sanırım en büyük hatam bu oldu.

Bir zamanlar benim de böyle bir klasörüm vardı, fakat dosyalarım bozuldu ve maalesef onları geri getiremedim. Neyse ki incelemeleri aynı zamanda Metacritic'e de aktardığım için onlar hala duruyor. Üzüldüğüm şey ise o dosyalarda bulunan ekran görüntülerimin kaybolması oldu. Vaktim oldukça Metacritic'te yaptığım incelemeleri detaylandırarak buraya aktarmaya çalışıyorum, böylece bir daha ekran görüntülerimi ve dosyalarımı kaybetme gibi bir korkum olmuyor.

Mafia 2'yi okumak isterim bende yeri çok ayrıdır. Bu arada gerçekten güzel bir alışkanlık hatta hobi sayılabilir, oyun ufkunuzu açar kıyas potansiyeliniz de artar.
m2.JPG

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı