Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 30 Ekim 2021 #31 AyarsıZZ dedi: Doom Eternal'ı da bekliyorum O da çok güzel oyundur, beğeneceğini umuyorum. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal harika bir oyun ama şu platformları yapanı bulursam yaşatmam saçlarımı beyazlattı.
AyarsıZZ dedi: Doom Eternal'ı da bekliyorum O da çok güzel oyundur, beğeneceğini umuyorum. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal harika bir oyun ama şu platformları yapanı bulursam yaşatmam saçlarımı beyazlattı.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 30 Ekim 2021 #32 madlyn dedi: Unity'e çok az vermişsiniz hocam. Ezio üçlemesinden sonra en sevdiğim 2. AC oyunu. Genişletmek için tıkla... Baktım da o oyunda beni memnun etmeyen noktalar, hikaye, ana karakter ve teknik sorunlar olmuş.
madlyn dedi: Unity'e çok az vermişsiniz hocam. Ezio üçlemesinden sonra en sevdiğim 2. AC oyunu. Genişletmek için tıkla... Baktım da o oyunda beni memnun etmeyen noktalar, hikaye, ana karakter ve teknik sorunlar olmuş.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #33 Hocam bence Metro Exodus en az 93-94 olmalı neden 10 puan kırdınız.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 30 Ekim 2021 #34 MuhammedA dedi: ETS 2 var mı? Genişletmek için tıkla... ETS 2'nin nesini değerlendirebilirim ki?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #35 Bir Matmazel dedi: ETS 2'nin nesini değerlendirebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Grafiği, mekaniği, arayüzü.
Bir Matmazel dedi: ETS 2'nin nesini değerlendirebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Grafiği, mekaniği, arayüzü.
ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #36 Bence bir web site, blog tarzı açıp bunları orada paylaşabilirsiniz.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 30 Ekim 2021 #37 messinicocugu dedi: Hocam bence Metro Exodus en az 93-94 olmalı neden 10 puan kırdınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım Metro Last Light'ı geçmemesi için. Çünkü Last Light benim Metro serisindeki ilk göz ağrım. Burada biraz subjektifliğin subjektifliği var.
messinicocugu dedi: Hocam bence Metro Exodus en az 93-94 olmalı neden 10 puan kırdınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım Metro Last Light'ı geçmemesi için. Çünkü Last Light benim Metro serisindeki ilk göz ağrım. Burada biraz subjektifliğin subjektifliği var.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 30 Ekim 2021 #38 Bir Matmazel dedi: ETS 2'nin nesini değerlendirebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Atmosfer, grafik, ses, oynanış gibi şeyler olabilir.
Bir Matmazel dedi: ETS 2'nin nesini değerlendirebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Atmosfer, grafik, ses, oynanış gibi şeyler olabilir.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Ekim 2021 #39 Sinquary dedi: Doom Eternal harika bir oyun ama şu platformları yapanı bulursam yaşatmam saçlarımı beyazlattı. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, ilk başta zorluğu yüzünden 2 saat oynayıp, silmiştim Tekrar şans verdiğimde oynadığıma pişman etmedi.
Sinquary dedi: Doom Eternal harika bir oyun ama şu platformları yapanı bulursam yaşatmam saçlarımı beyazlattı. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, ilk başta zorluğu yüzünden 2 saat oynayıp, silmiştim Tekrar şans verdiğimde oynadığıma pişman etmedi.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 30 Ekim 2021 #40 ByPranga dedi: Bence bir web site, blog tarzı açıp bunları orada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zamanım olursa neden olmasın ama zaman zaman zaman.
ByPranga dedi: Bence bir web site, blog tarzı açıp bunları orada paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zamanım olursa neden olmasın ama zaman zaman zaman.