Oyun ekipmanları şart mı?

Ekipman almalımıyım ?

• Al al, çok pro oynarsın.

Oy: 14 48,3%
  • Alma, alsan da pek bir şey farketmez.

Oy: 15 51,7%

• Oy verenlerin toplamı
    29

BayramS

Megapat
Daha fazla  
Günde ortalama 3-5 saat bilgisayar oynarım. Birçok oyun arkadaşım oldu CS:GO sayesinde, çoğu ben gibi oynuyor ve çoğunda pahalı pahalı ekipmanlar vardı. Benim 5-10 senelik Microsoft klavye mouse var. Ekipman alsam bir fayda eder mi? Rütbem CS:GO'da mg 1, mg 2 olur mu? Ya da sadece insana psikolojik bir rahatlama mı veriyor, ne yaptırıyor bu ekipman? 200-300 bayılmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi oyuncu her türlü oynar ama baktığın zaman profesyonel oyuncular bile hep iyi ekipmanlar alıyor bir farkı var demek ki :)

Bazı e-spor oyuncuları biliyorum, alışkanlıktan dolayı hala daha geçmişte o oyuna başladığı mouse'dan vazgeçmemişler. Alacak paraları elbet var, lakin dediğim gibi alışkanlık söz konusu. Dediğim mouse'da maks. 15 liralık Microsoft markalı mouse'lar. Bilek, yetenek meselesi bu.

Şunu da ekleyeyim; ayrıca güzel ekipmanlar aldığın zaman daha fazla haz aldığın konusu doğru. Daha fazla zevk alarak, tadını çıkararak oynuyorsun.

En güzel cevabı 9GAG vermiş zaten.
ayLxmWq_700b.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı