Oyun ekran kartının VRAM'ini geçerse ne olur?

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, God of War ultraya alınca laptopumdaki 6 GB VRAM'i 200 MB kadar geçiyor ve RAM'i de geçiyor. Bu bir sorun yaratır mı? Çünkü kasma donma olmuyor ve de ultraya alınca işlemci sıcaklığının 90-95'ten 80 düşüyor. Sanki bir artısı var gibi geldi.😁

Arada drop yiyebilir çünkü sabit bir bellek kullanımı olmayacak zorlama esnasında drop yer.

Ayrıca bu şekilde laptop kullanmaya devam ederseniz cihazın ömrünü iyice kısaltırsınız haberiniz olsun.

Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi?

VRAM'i değil işlemciyi umursayın bence. 95 sıcaklık ne.

Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım?

Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi?

Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım?
Anlık sıkıntı olmaz ama fan temizliği yaptırın bence.

FPS düşüşü yaşarsınız. Uzun vadede GPU'nun ömrü kısalabilir. Biraz grafik ayarından feragat etmeniz sorun teşkil etmez.

Meraktan sordum hocam, orta ayarlarda oynuyorum tüm oyunları.

Ben kendi laptopumu 4-5 yıl boyunca 90-95 derecelerde kullandım hiçbir şeyi de yok ama yeni bilgisayarlar daha hassas olabilir.

Anlık görüyorum 90 95'i, genelde 80 civarı takılıyor Turbo'yu açınca 75 80'e düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı