bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Merhaba, God of War ultraya alınca laptopumdaki 6 GB VRAM'i 200 MB kadar geçiyor ve RAM'i de geçiyor. Bu bir sorun yaratır mı? Çünkü kasma donma olmuyor ve de ultraya alınca işlemci sıcaklığının 90-95'ten 80 düşüyor. Sanki bir artısı var gibi geldi.
Merhaba, God of War ultraya alınca laptopumdaki 6 GB VRAM'i 200 MB kadar geçiyor ve RAM'i de geçiyor. Bu bir sorun yaratır mı? Çünkü kasma donma olmuyor ve de ultraya alınca işlemci sıcaklığının 90-95'ten 80 düşüyor. Sanki bir artısı var gibi geldi.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2023 #11 OKODENRO dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Neresi normal? Laptop için 80-85 normal değerler. Artı 0 Eksi
OKODENRO dedi: Laptop için normal. Genişletmek için tıkla... Neresi normal? Laptop için 80-85 normal değerler.
KS KS bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #12 558memoli dedi: Arada drop yiyebilir çünkü sabit bir bellek kullanımı olmayacak zorlama esnasında drop yer. Ayrıca bu şekilde laptop kullanmaya devam ederseniz cihazın ömrünü iyice kısaltırsınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi? sukuterkopke dedi: VRAM'i değil işlemciyi umursayın bence. 95 sıcaklık ne. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım? Artı 0 Eksi
558memoli dedi: Arada drop yiyebilir çünkü sabit bir bellek kullanımı olmayacak zorlama esnasında drop yer. Ayrıca bu şekilde laptop kullanmaya devam ederseniz cihazın ömrünü iyice kısaltırsınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi? sukuterkopke dedi: VRAM'i değil işlemciyi umursayın bence. 95 sıcaklık ne. Genişletmek için tıkla... Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2023 #13 bilmemem dedi: Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi? Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anlık sıkıntı olmaz ama fan temizliği yaptırın bence. Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Peki hocam sağ olun, zaten orta ayarlarda oynuyorum ben. Bir de Metro Exodus'ta orta yüksek ayarlar a 16 GB RAM ve 6 GB VRAM yeter mi? Anlık olarak gördüm sonra 80'e geri indi. Bazen anlık 90 95 oluyor bunu kafaya takmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anlık sıkıntı olmaz ama fan temizliği yaptırın bence.
KS KS bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #14 sukuterkopke dedi: Anlık sıkıntı olmaz ama fan temizliği yaptırın bence. Genişletmek için tıkla... Laptap yeni hocam, 80 90 derece normal dedile forumda bir de anlık sorun olmaz dediler. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Anlık sıkıntı olmaz ama fan temizliği yaptırın bence. Genişletmek için tıkla... Laptap yeni hocam, 80 90 derece normal dedile forumda bir de anlık sorun olmaz dediler.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Ağustos 2023 #15 Ben kendi laptopumu 4-5 yıl boyunca 90-95 derecelerde kullandım hiçbir şeyi de yok ama yeni bilgisayarlar daha hassas olabilir. Artı 0 Eksi
Ben kendi laptopumu 4-5 yıl boyunca 90-95 derecelerde kullandım hiçbir şeyi de yok ama yeni bilgisayarlar daha hassas olabilir.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #16 FPS düşüşü yaşarsınız. Uzun vadede GPU'nun ömrü kısalabilir. Biraz grafik ayarından feragat etmeniz sorun teşkil etmez. Artı 0 Eksi
FPS düşüşü yaşarsınız. Uzun vadede GPU'nun ömrü kısalabilir. Biraz grafik ayarından feragat etmeniz sorun teşkil etmez.
KS KS bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #17 pwleredal dedi: FPS düşüşü yaşarsınız. Uzun vadede GPU'nun ömrü kısalabilir. Biraz grafik ayarından feragat etmeniz sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Meraktan sordum hocam, orta ayarlarda oynuyorum tüm oyunları. Forum Clerk dedi: Ben kendi laptopumu 4-5 yıl boyunca 90-95 derecelerde kullandım hiçbir şeyi de yok ama yeni bilgisayarlar daha hassas olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık görüyorum 90 95'i, genelde 80 civarı takılıyor Turbo'yu açınca 75 80'e düşüyor. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: FPS düşüşü yaşarsınız. Uzun vadede GPU'nun ömrü kısalabilir. Biraz grafik ayarından feragat etmeniz sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Meraktan sordum hocam, orta ayarlarda oynuyorum tüm oyunları. Forum Clerk dedi: Ben kendi laptopumu 4-5 yıl boyunca 90-95 derecelerde kullandım hiçbir şeyi de yok ama yeni bilgisayarlar daha hassas olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık görüyorum 90 95'i, genelde 80 civarı takılıyor Turbo'yu açınca 75 80'e düşüyor.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #18 bilmemem dedi: Meraktan sordum hocam, orta ayarlarda oynuyorum tüm oyunları. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyun Cyberpunk mı? Orta ayarlarda VRAM uyarısı nasıl aldınız? Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Meraktan sordum hocam, orta ayarlarda oynuyorum tüm oyunları. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyun Cyberpunk mı? Orta ayarlarda VRAM uyarısı nasıl aldınız?
KS KS bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #19 pwleredal dedi: Oynadığınız oyun Cyberpunk mı? Orta ayarlarda VRAM uyarısı nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... VRAM uyarısı almadım hocam, God of War oynuyorum. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: Oynadığınız oyun Cyberpunk mı? Orta ayarlarda VRAM uyarısı nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... VRAM uyarısı almadım hocam, God of War oynuyorum.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #20 bilmemem dedi: VRAM uyarısı almadım hocam, God of War oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle açmışsınızdır ancak DLSS'i Performans'da çalıştırıp grafik ayarlarını kısın. DLSS biraz iyileştirebiliyor görüntüyü. Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: VRAM uyarısı almadım hocam, God of War oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle açmışsınızdır ancak DLSS'i Performans'da çalıştırıp grafik ayarlarını kısın. DLSS biraz iyileştirebiliyor görüntüyü.