Bu CC ile Bit işinin patlak vermesi sonucu ortaya çıkanlardan biri de yüksek takipçili YouTuber Oyun Fatihi. Kanıtlarını aşağı bırakıyorum. Bir Twitter sayfası daha bırakıyorum, buradan istediğinize bakın.
Oyun Fatih'ini şu ana kadar hiç izlemedim ama bu videoda dedikleri çok mantıklı geldi. Başta biraz saçmalamış ama sonra iyi toparlamış. Diğer yayıncılara bakacak olursak 2 ay üst üste aynı para geliyorken Oyun Fatihine sadece 1 ay yüksek bir para gelmiş.
Kusura bakmayın ama "o parayı bana Twitch bankama verdi, eeee atma" diyen biri kendini nasıl haklı olarak savunabilir? Gerçekten de haklı olabilir fakat açıklama tam bir facia. Birçok yayıncı arkadaşın kaçırdığı nokta "çalıntı" kartlar ile gelir elde edildi. Gerçek kart sahibinin durumu göz ardı edilip haksız para kazandılar. Şimdi çıkmışlar pişkin pişkin açıklama yapıyorlar. Nasıl rahat uyuyabildi bu arkadaşlar? Tam bir vicdansızlık. Bu yazdıkların genelleme içermesin. Oyun Fatih'i kanalındaki arkadaş zaten bu işi yapmadığı belli fakat haklı iken bu tarz konuşması başını belaya sokabilir.