Bu CC ile Bit işinin patlak vermesi sonucu ortaya çıkanlardan biri de yüksek takipçili YouTuber Oyun Fatihi. Kanıtlarını aşağı bırakıyorum. Bir Twitter sayfası daha bırakıyorum, buradan istediğinize bakın.
Dolandırıcı tipler hiç şaşırtmıyor nedense. Hep böyle orta doğulu şark kurnazı tipi, esmer ten, 2-3 ayda bir tıraş olan sakal, ki bunlar üzerinden günde 12 saat asgari ücretle çalışan, varoş bir vatandaş çıkarımı yapılıyor ama Instagram hesabında kokteyl partileri, tatilden tatile koşturmacalar, YouTube hesabında lüx Gaming sistemler, çekilişler...
Şaka gibi olay gerçekten. Elemanın savunmasının bir kısmını da izledim, bana diğerleri kadar bit gelmedi o yüzden masumum, Twitch bana parayı da verdi tarzı. Savunma videosunun sağ üst kısmına da sponsor koymuş. Elemana gelen para da 5000$'a yakın, hala diyor ki Twitch bana parayı verdi, yasal olmasa vermezdi diyor, yahu be adam Twitch parayı vermeyecek olsa bu tür para aklama işleri olmayacak. Açıkçası çok belli gibi neler olduğu. Bundan 1 sene önce 10000 TL'ye 5700 XT sistem toplayan adam 1 sene sonra 50000 TL'ye RTX 3080 sistem topluyor, çekilişler falan yapıyor, Instagram hesabında tatil fotoğrafları vs. kesin suç işlemiştir demiyorum ama bayağı şüpheli geldi.