Bu CC ile Bit işinin patlak vermesi sonucu ortaya çıkanlardan biri de yüksek takipçili YouTuber Oyun Fatihi. Kanıtlarını aşağı bırakıyorum. Bir Twitter sayfası daha bırakıyorum, buradan istediğinize bakın.
Ya ciddi ciddi buna inanıyon mu? Elemana 2-3 ay içerisinde neredeyse 50000-60000 TL bit gelmiş, hala diyorki bana legal yollarla atıldı, legal olmasa Twitch vermezdi falan. Neredeyse 50000-60000 TL parayı ne diye 500K abonesi olan elemana versinler ki?
Hocam açıkçası açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor, adamın yapıyorum diyecek hali yok. O listede bir kez adı geçtiyse sıkıntılı, dediğim gibi yargı ile iş temize çıkarsa başka. Bir nehirde iki kez yıkanılmaz, bu söz her şeyi açıklıyor zaten.
Hocam açıkçası açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor, adamın yapıyorum diyecek hali yok. O listede bir kez adı geçtiyse sıkıntılı, dediğim gibi yargı ile iş temize çıkarsa başka. Bir nehirde iki kez yıkanılmaz, bu söz her şeyi açıklıyor zaten.
@emircanunlts, hocam bu işin illaki içindeler. Yoksa listede adı niye geçsin? Ben şahsen inanmıyorum, kalkıp yapıyorum diyecek halleri de yok. Yargı temize çıkarmadığı sürece ben açıkçası inanmıyorum.
Bu CC ile Bit işinin patlak vermesi sonucu ortaya çıkanlardan biri de yüksek takipçili YouTuber Oyun Fatihi. Kanıtlarını aşağı bırakıyorum. Bir Twitter sayfası daha bırakıyorum, buradan istediğinize bakın.