Oyun Fatihi Twitch Bit dolandırıcılığı yapıyor

Adam kendisini açıklamış. Atıp tutarak zan altında bırakmayalım. İzlemek isteyenler buyursun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya ciddi ciddi buna inanıyon mu? Elemana 2-3 ay içerisinde neredeyse 50000-60000 TL bit gelmiş, hala diyorki bana legal yollarla atıldı, legal olmasa Twitch vermezdi falan. Neredeyse 50000-60000 TL parayı ne diye 500K abonesi olan elemana versinler ki?

Son düzenleme:
Kendisi açıklama yaptı, bakabilirsin.
Hocam açıkçası açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor, adamın yapıyorum diyecek hali yok. O listede bir kez adı geçtiyse sıkıntılı, dediğim gibi yargı ile iş temize çıkarsa başka. Bir nehirde iki kez yıkanılmaz, bu söz her şeyi açıklıyor zaten.

Hocam açıkçası açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor, adamın yapıyorum diyecek hali yok. O listede bir kez adı geçtiyse sıkıntılı, dediğim gibi yargı ile iş temize çıkarsa başka. Bir nehirde iki kez yıkanılmaz, bu söz her şeyi açıklıyor zaten.
Eastergamers'ın yaptığı açıklama çok saçma zaten.

"Ben para hesabı tutmam, haberim yoktu" diye bir açıklama yok bence. Herkes para hesabını kontrol eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı