Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Bende kendimce ekleme yapayım.
Ori gerçekten çok ayrı bir oyun, ips paneliniz varsa tadından yenmez.
Sırf görsel şölenler için bu tür oyunları deneyimliyorum. Kena da gayet güzeldir bu arada.
Etkisinde en kaldığım oyun Mafia 2 oldu. Gerçekten bu kadar sağlam bir senaryo görmedim ben. Mafia 1 eski versiyonu oynayamadım grafikler kötü geldi.
Eğer oynamadıysanız Türkçe alt yazılı mafia 1 yenilenmiş versiyon ve mafia 2 eski versiyonu tavsiye ederim. Neden eski derseniz karakterlerin gözlerinin bakışı bile saçma grafikler anlamsız saçma sapan.
Gaza gelip mafia 3 oynamayın direk çöp.
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum detayı grafiği iyi oyunu oyanayıp eskileri oynayamazsanız. Attan inip eşşeğe binme mevzusu gibi.
Sırf nostaji olsun diye max payne serisi.
Şahsen tarzım olduğu için Tomb raider serisi özellikle son 3 oyun. Her ne kadar çok aşırı sevsemde serisi son oyunu shadow of the Tomb Raider oyununu pek beğenmedim. Bulmaca ağırlığı artmış savaş azalmış gibiydi.
Gta 5 hikaye modu bitince online modu tavsiye ederim.

Rdr 2 ye gelince, indirdim yükledim yarım saat oynadım kapattım sildim.
Yanlış anlaşılmasın vaktim hiç olmadığı için oyunda kendinden belli çok vakit isteyen gayette kaliteli bir oyuna benziyordu. Vakit kaybetmemek için silmek zorunda kaldım. Oyüzden detaylı yorum yapamayacağım.

130527392 steam arkadaşlık kodu
Kullanıcı adım korkusuzturk
Dilerseniz ekleyebilirsiniz. Konu sahibi yorum yapan ve diğerler arkadaşlar.

Metro serisinden sonra uzun süre oyun oynamadım. 2 hafta önce RDR2 aldım, 25 saatim var şu an. Cidden inanılmaz bir oyun.
Yeni sistem alıcam, o zaman devam edicem. 2k ultra ayarlarda tatmak istiyorum bu duyguyu
Sırf bu oyun için pc dizmek istiyorum. Full grafiklerde atımı sürmek herhalde çok zevkli olurdu.. Kısmet low ayarlarda 30 fps oynamakmış :,)

Hocam önce Tomb Raider serisi ve Witcher ile başlayın sonra A Plague Tale: Innocence oynayın sonra GoW oynayın sonra RDR2 oynayın(eğer Allah'sız bir ruh hastasıysanız ve ölmekten zevk alıyorsanız Sekiro da deneyebilirsiniz)

Witcher 3 oyna agam, ballandıra ballandıra oyna. Orta çağ fantazi dünyasında geçen bir aksiyon/rpg. Yan görevlerinin başka oyunlara ana görev olacak kalitede olması ile bilinir. Kitap uyarlaması bir oyundur, harika bir evreni ve atmosferi var. Oyun içinde bir de öğrenince aşırı zevkli hale gelen bir kart oyunu da var. Gece 3'e kadar gwent kartı kasmanın zevkini yaşamadan ölme. bana sonra teşekkür edebilirsin. Blood and wine dlc'sini de ihmal etme. Beni touissaint'ın üzüm bağlarına gömün be!

Son düzenleme:

Oncelikle sunu soyliyim hayir sarmamazlik yapmaz rdr2 ile de baslanir fakat cok daha iyi oyunlar var rdr 2 gibi bence bi incele sen oyun camiasini s
Diger oyunlar sarmazsa rdr 2 den baslayabilirsin

Çoğu oyunu oynamışımdır abartıldığı kadar etkilemedi beni RDR2 beni en çok etkileyen oyun Undertale olmuştur. "Bence" çoğu oyundan Rdr2den bile kaliteli bir oyun kişiden kişiye değişiyor tabii ki bu düşünce.

Hocam; AC , COD, GTA , Mafia, Max payne, Witcher, serilerini bitirip Rdr 2 ye başlamanız iyi olur

Hocam; AC, CoD, GTA, Mafia, Max Payne, Witcher, serilerini bitirip RDR 2'ye başlamanız iyi olur

Hocam tam düşündüğüm şeyi yazmışsın. Bu arada dün gece CoD 2 indirdim hatıralar canlansın diye abi şu an bile böyle oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…