Direkt hayatına bile başlarsın RDR 2'yle.
Bende kendimce ekleme yapayım.RDR2 gerçekten sadece bir oyun değil. Bakın çok sağlam bir hikayesi yok belki. Hatta klişe olan yerleri fazla. Ancak o hikaye öyle bir ortamda ve öyle güzel yazılmış karakterle anlatılıyor ki esere dönüşüyor. Yahu hikayeden bağımsız atım sergen ile dağın başına çıkıp etrafa bakmak için girdiğim oluyordu oyuna. Oyun bittikten sonra tekrar oynadım. Etkisinden çıkmam uzun sürdü. Hala ara ara girerim. Ancak her oyunun başka tadı var hocam. Sağlam hikayesi olan oyunlar etki konusunda ciddi başarılı olabiliyor. AC serisinden önerimse ilk üçleme(Ezio), Witcher serisi keza sağlam, Katana Zero iyidir, ori sanattır, Detroit Become Human gelecekte olabileceği çok güzel tasarlayıp sunar. Metro serisi güzel hikayeli bir FPS oyunudur. BioShock serisi yarattığı evrende sizi hapseder ve düşündürür. Bir de fanboyu olduğum ve bu fanbolukta beni hiç üzmeyen, kükredimi dağ deviren GoW vardır ki oynayınca mastürbasyon etkisi yaratır. Ah hocam buralara sığmam taşarım. Kendi türünde öyle güzel oyunlar var ki. ( ama RDR 2 hep en öndedir benim için)
Sırf bu oyun için pc dizmek istiyorum. Full grafiklerde atımı sürmek herhalde çok zevkli olurdu.. Kısmet low ayarlarda 30 fps oynamakmış :,)Metro serisinden sonra uzun süre oyun oynamadım. 2 hafta önce RDR2 aldım, 25 saatim var şu an. Cidden inanılmaz bir oyun.
Yeni sistem alıcam, o zaman devam edicem. 2k ultra ayarlarda tatmak istiyorum bu duyguyu![]()
Yaşım 27 aslında çocukluğumdan beri sürekli oyun oynarım fakat sistemim olmadığı için son 5-10 yılın oyunlarına biraz uzak kaldım. Yeni sistem topladım. Oyun macerama RDR 2 ile başlarsam geri kalan oyunlar sarmamazlık yapar mı? Herkes en iyi oyun olduğunu söylüyor o yüzden bende bunu merak ettimon
Oncelikle sunu soyliyim hayir sarmamazlik yapmaz rdr2 ile de baslanir fakat cok daha iyi oyunlar var rdr 2 gibi bence bi incele sen oyun camiasini sYaşım 27 aslında çocukluğumdan beri sürekli oyun oynarım fakat sistemim olmadığı için son 5-10 yılın oyunlarına biraz uzak kaldım. Yeni sistem topladım. Oyun macerama RDR 2 ile başlarsam geri kalan oyunlar sarmamazlık yapar mı? Herkes en iyi oyun olduğunu söylüyor o yüzden bende bunu merak ettim.
Aynı şeyi yaşamışız.Birkaç gün değil hafta olarak etki eder bence. GTA san andreas bile kaç yıllık oyun geçen ilk defa bitirdiğimde hiçbir oyuna başlayasım gelmedi. Oyun şahaneydi. RDR 2 düşünemiyorum.
Hocam; AC, CoD, GTA, Mafia, Max Payne, Witcher, serilerini bitirip RDR 2'ye başlamanız iyi olur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.