Oyun hayatına RDR 2 ile başlanır mı?

Far Cry'ların hepsi aynıdır. Değişen tek şey grafik ve çeşitlilik, kontroller, fizik, oynanış her şey aynı. Bu nedenle Far Cry 6'dan başlamanız öneririm. 4'ten başlarsanız diğerlerini oynamak istemezsiniz.

Far Cry serisi hep en çok merak ettiğim bir türlü başlayamadığım oyun. RDR 2 bekletiyorum.
 
Valla ister ilk oyunun olsun, ister son... Rdr2, oyun dünyasının başyapıtı. Eğer bir de, vahşi batıya karşı merakın ve ilgin varsa, bu oyunun içinde kaybolacaksın.
Muhteşem bir atmosfer, muhteşem bir dünya, muhteşem bir hikâye, muhteşem müzikler ve muhteşem bir karakter. Arthur Morgan... Uzun bir hikâyesi var, üstüne ben de tadını çıkartarak, haritayı keşfederek, yan görev yaparak oynadığım için 1,5 yılda bitirdim oyunu (3 gün önce bitirdim). İyi ki de öyle yapmışım. Yani ana hikâyeden ilerleyip, 3-4 haftaya bitirmektense oyunu yaşadım diyebilirim. Hikayenin ortalarına kadar ağır ilerliyor gibi gelebilir ama sonrasında kendini hikâyeden alamayacaksın. Bakın net söylüyorum, zaten kesinlikle bir film çekilecektir ama eğer iyi bir kadro ve prodüksiyon olursa, Oscar alacak bir hikâye. Hâlâ etkisindeyim.
 
Vallahi ister ilk oyunun olsun, ister son... RDR2, oyun dünyasının başyapıtı. Eğer bir de, vahşi batıya karşı merakın ve ilgin varsa, bu oyunun içinde kaybolacaksın.
Muhteşem bir atmosfer, muhteşem bir dünya, muhteşem bir hikâye, muhteşem müzikler ve muhteşem bir karakter. Arthur Morgan... Uzun bir hikâyesi var, üstüne ben de tadını çıkartarak, haritayı keşfederek, yan görev yaparak oynadığım için 1,5 yılda bitirdim oyunu (3 gün önce bitirdim). İyi ki de öyle yapmışım. Yani ana hikâyeden ilerleyip, 3-4 haftaya bitirmektense oyunu yaşadım diyebilirim. Hikayenin ortalarına kadar ağır ilerliyor gibi gelebilir ama sonrasında kendini hikâyeden alamayacaksın. Bakın net söylüyorum, zaten kesinlikle bir film çekilecektir ama eğer iyi bir kadro ve prodüksiyon olursa, oscar alacak bir hikâye. Hâlâ etkisindeyim.

O derece diyorsun. Bir oyunda 1.5 sene geçirmek inanılmaz.
 
Yaşım 27 aslında çocukluğumdan beri sürekli oyun oynarım fakat sistemim olmadığı için son 5-10 yılın oyunlarına biraz uzak kaldım. Yeni sistem topladım. Oyun macerama RDR 2 ile başlarsam geri kalan oyunlar sarmamazlık yapar mı? Herkes en iyi oyun olduğunu söylüyor o yüzden bende bunu merak ettim.
Ben de aynı senin durumundayım belki 10 yıl oyunlardan uzak kaldım sonra başladığımda rdr 2 cyberpunk gibi oyunlarla başladım. Üstüne belki 50 tane oyun oynamisimdir, ama şimdilerde oyun seçmeye başladım belli kalitenin ve puanın Altındaki oyunları oynamıyorum. Yuklediysem siliyorum direk(korsana evet :) mesela ac ler çok iyi grafikler falan ama son 3 oyununun hepsini yarda bıraktım valhalada biraz düzelttiler ama onun da sonunda sıkıldım yan görevleri falan çoğunu yapmıyorum zaten. Bu sikilmanin yarim birakmanin ve belli bi puanin altindaki oyunlari oynamamamin rdr 2 ile başladığımdan değil çok oyun oynadığımdan olduğunu düşünüyorum. Ancak bu da farklı türde oyunlara yoneldikce anlatılabilir bi durum bence. Mesela survival oyunları var, her birine 200er saat görülebiliyor, şahsen bence.
 
Ben de aynı senin durumundayım belki 10 yıl oyunlardan uzak kaldım sonra başladığımda RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarla başladım. Üstüne belki 50 tane oyun oynamisimdir, ama şimdilerde oyun seçmeye başladım belli kalitenin ve puanın altındaki oyunları oynamıyorum. Yuklediysem siliyorum direk(korsana evet :) mesela ACler çok iyi grafikler falan ama son 3 oyununun hepsini yarda bıraktım Valhalla'da biraz düzelttiler ama onun da sonunda sıkıldım yan görevleri falan çoğunu yapmıyorum zaten. Bu sikilmanin yarim birakmanin ve belli bir puanin altindaki oyunlari oynamamamin RDR 2 ile başladığımdan değil çok oyun oynadığımdan olduğunu düşünüyorum. Ancak bu da farklı türde oyunlara yoneldikce anlatılabilir bir durum bence. Mesela Survival oyunları var, her birine 200'er saat görülebiliyor, şahsen bence.

Korsan oyun dönemi hala bitmedi mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı