Oyun için 2500 TL'ye Sistem Önerisi

Arkadaşım öncelikle çok soru sorduğun için sana teşekkür ederim :) şimdi psu gayet yeterli hatta artabilir dediğin kasada HDD çıkabiliyor bunu belirtiyim ve sıvı soğutmayı bilmediğin çok açık bunuda ayrı bir konu açarak sorabilirisin :Dve darboğaz yaşamazsın :)

Peki sıvı soğutma var mı o kasada ? Boruların takılcak yerleri varmış sanırım sadece. Ayrı bir konu da açacağım soğutma hakkında .

Bir de bu Nova Bilgisayar çok ucuz gibime geldi, bi sorun çıkmaz değil mi ? Kaç güne gelir bir de ? Bir ayrı husus da nasıl sipariş edeceğim ?

Mert kardeş PSU ve o kasayı çıkarınca benim istedğim kasayı da ekleyince zaten 20 TL fark ediyor. Bu sistem eminim beni 3-4 yıl idare eder. 3-4 yılda neler çıkar neler eskir bilemem ama 3-4 yıl sonra zaten oyun oynuyacak zamanım kalıcak mı onu da bilmiyorum.

Herkese ilgilendikleri için teşekkürler çok soru soruyorum. Kusura bakmayın alcağım şey hakkında bilgi sahibi olmam lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim dediğin kasada sıvı soğutma desteği var yani sıvı soğutmayı sonradan takabilirsin. Nova Bilgisayar güvenilir yerdir. Ben eski bilgisayarımı ordan sipariş etmiştim hiçbir sorun çıkartmadılar. Benim elime 1 günde ulaştı, sana kaç günde ulaşır bilemem ama. m3rt'nin dediği doğru, HDD'yi çıkartıp ne işine yarıyacak. :)
 
Arada 20 TL fark var ise sorun yok. Ancak sana tavsiyem şudur. Benim önerdiğim HD 7970'in soğutucusu referans. Sıkıntı çıkarmaz ancak kasandaki hava akımı iyi olsun ya da özel bir soğutucu al.
 
HDD'yi çıkarıp takmak bir işime yaramıyacak. Zaten zararlı sanırsam HDD'ye çıkarıp takmak. Sadece göz zevkime uysun diye 20 TL artırıyorum. Şekli felan hoşuma gitti. 7 tane de neonlu fanı var, tam bana göre yani :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, abiler ne yapsam babamı ikna edemiyorum. Lütfen onu ikna edecek mesajı yazsanız buraya. Ben 6510'un nasıl bir ekran kartı oldugunu, RAM'lerin 677 MHz olduğunu, anakartın da Pegatron dandik kart olduğunu anlatabilecek misiniz ? Öyle bir cevap verin ki başka bir soruya yönelmesin, kilitlenip kalsın istiyorum. Tamam alınmasın, daha da oyun oynamayacağım bu sistemde artık. İlerde elime para geçerse hiç kimseye sormadan alacağım sistemi. Yeter ki bu cehennem azabından kurtarın beni. Doğru cevaplar kafamda ama bir türlü nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haha kulağımıza mı fısıldıyorsun. :D

Bu durumda senin ekran kartının soldan ikinci rakamı 5. Babana Recep Baltaş'ın ekran kartları videosunu izlet. Söyle baba soldan ikinci rakamı 9 olan, ve ilk rakamı ne kadar yüksek olursa okadar iyi. 2 rakamı ve ilk rakamı yüksek olmalı söyle ozaman anlar belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babam daha Recep Baltaş'ın kim olduğunu bilmiyor. O videodan da bana OSYM'nin sorduğu zor sorulardan daha zor, 1 milyon tane soru çıkartır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı