Oyun için AMD vs. Intel

Bütçene göre değişir bence. Fiyat performans istiyorsan seçimin AMD olmalı.
"Bayağı" değil. Abartmayın.
Bayağı terletecek.
Tek çekirdek ve oyun performansında neredeyse yakınlar bazılarında AMD bazılarında İntel önde ama arkadaş bir konuda haklı. Render ve iş istasyonlarında bayağı terletiyor 🙂. İntel'in Ryzen'a cevabı ne olacak onu merak ediyorum. AMD gibi uygun fiyatlı olacak mı o da söz konusu.

Bütçene göre değişir bence. Fiyat performans istiyorsan seçimin AMD olmalı.

Tek çekirdek ve oyun performansında neredeyse yakınlar bazılarında AMD bazılarında İntel önde ama arkadaş bir konuda haklı. Render ve iş istasyonlarında bayağı terletiyor 🙂. İntel'in Ryzen'a cevabı ne olacak onu merak ediyorum. AMD gibi uygun fiyatlı olacak mı o da söz konusu.
O zaman iş istasyonlarında bayağı terletecek desin. Genel yorum yapmak yanlış olur. Arkadaş oyun performansını sormuş ben de ona göre cevap verdim.

Bence AMD şuan İntel'i komple şirket olarak terletiyor ama neyse 😂. Rekabet işimize gelir her zaman.
İntel üst seviye ekran kartı piyasasına girmediği sürece işleri zor. İşlemci olarak da AMD'ye göre pahalı ürünler yapıyolar aynı özelliklerde. Şimdi diyeceksiniz ki "Kendinizle çelişiyorsunuz." Hayır efendim kendimle çelişmiyorum. Arada mükemmel derecede bir fark olmadığını savunuyorum sadece (oyun performansında) yoksa Threadripper isimli canavarların varlığından herkes haberdar :D

@Zireael14(
O zaman iş istasyonlarında bayağı terletecek desin. Genel yorum yapmak yanlış olur. Arkadaş oyun performansını sormuş ben de ona göre cevap verdim.)

Aslında gayet iyi terleticek.Özellikle 3950x gibi bir canavarın varlığı.

[/QUOTE]
Screenshot_20190527-122923_YouTube.jpg
Screenshot_20190527-122146_YouTube.jpg

Screenshot_20190527-122100_YouTube.jpg

AMD 3000 serisinin çıkmasını bekleyin ve bütçeniz hangi ürüne uygun ise onu alınız. İki üründe sizi üzmeyecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı