Oyun için AMD vs. Intel

Amd yeni seri işlemcilerinde 3850x hariç yine tek çekirdek perfonmansında İntel 9900K nın gerisinde kaldı 3700X bile hala 8700k nın tek çekirdek perfonmansında geride e tabi 3850x 750 dolardan çıktığna göre 3.nesil AMD lerde yine hayel kırıklığı olucak o yüzden tabikide İNTEL

Amd yeni seri işlemcilerinde 3850x hariç yine tek çekirdek perfonmansında İntel 9900K nın gerisinde kaldı 3700X bile hala 8700k nın tek çekirdek perfonmansında geride e tabi 3850x 750 dolardan çıktığna göre 3.nesil AMD lerde yine hayel kırıklığı olucak o yüzden tabikide İNTEL
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

Bilip bilmeden konuşmuyorum. Şu anda evimde 2 tane sistem var biri Ryzen 7 2700X diğeri ise 9900k lı sistem Ryzen 3 işlemciler gelsin zaten hemen 3800X alacağım. Bunun da incelemesini forumda yapacağım birebir karşılaştırmalı sistem olacak merak etmeyin.

'AMD'nin zirveye oynayacak yeni işlemcisinin ortaya çıkan Benchmark sonuçlarına bakacak olursak Ryzen 3800X, çoklu çekirdek performansında Intel 9900K'ya göre yüksek performans sergilese de tek çekirdek performansında yine Intel'in gerisinde kalıyor.

'Bununla birlikte Ryzen 7 3800X, tek çekirdek performansında 9900K’dan geride kalıyor. Ryzen 7 3800X’in tek çekirdekle Geekbench skoru 5. 406 iken, Intel 9900K'da bu sayı 6. 633. Buna göre iş tek çekirdek performansına gelince, Intel zirvede kalacak diyebiliriz. '

Forum kuralları gereği alıntıyı yaptığım sitenin linkini vermiyorum bir araştırıp bakarsanız bilip bilmedenmmi yoksa bilerekmi yorum yaptığmı görürsünüz. Bırakın artık şu AMD fanboyluğnu gerçekleri görün.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilip bilmeden konuşmuyorum şu anda evimde 2 tane sistem var biri ryzen 7 2700x diğeri ise 9900k lı sistem ryzen 3 işlemciler gelsin zaten hemen 3800x alıcam bununda incelemesini forumda yapıcam birebir karşılaştırmalı sistem olucak merak etmeyin
Bu gidip S5 ile S9u karşılaştırmak gibi birşey. 3900X, 9900K'yı her türlü geçiyor ve fiyatı 499$.

AMD'nin bence eski kartları eski işlemcileri daha güzeldi isimleri falan isme bak bea HD 7850, FX 8350 çok karizmatik geliyor. Bence AMD İnteli terletecek kadar bir işlemci yapmayacaktır ben İntel tercih ederdim ama 2011-2012'de toplayacak olursam AMD derdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı