Oyun için AMD vs. Intel

Hecelere ayırarak yazmana gerek yok çünkü temelden yanlışsın.
Onlarca kişinin bir arada oynadığı oyunlarda tek çekirdek çuvallar.
Hecelere ayırarak yazmana gerek yok çünkü temelden yanlışsın.
Onlarca kişinin bir arada oynadığı oyunlarda tek çekirdek çuvallar.
Gerçekten hala boşa tartışıyorsun benimle birde kalktın temelden yanlışsın diyorsun her iki sistemde evimde var diyorum okuduğnu anlamıyorsun al bunu izle gördüğnü belki anlarsın ama hiç umudum yok

sakın bana maks fps farklarını söyleme bu tarz oyunlarda 0.1%1 fps farkı önemlidir aradaki farka bakarsan 35 fps in üstünde bu 35 fps lik far işte ryzen y 2700x in 1080ti ye yapmış olduğu darboğazdır ha bide bonus olsun diye 1440p videosu bu 1080p de gerisini sen düşün genç

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten hala boşa tartışıyorsun benimle birde kalktın temelden yanlışsın diyorsun her iki sistemde evimde var diyorum okuduğnu anlamıyorsun al bunu izle gördüğnü belki anlarsın ama hiç umudum yok

sakın bana maks fps farklarını söyleme bu tarz oyunlarda 0.1%1 fps farkı önemlidir aradaki farka bakarsan 35 fps in üstünde bu 35 fps lik far işte ryzen y 2700x in 1080ti ye yapmış olduğu darboğazdır ha bide bonus olsun diye 1440p videosu bu 1080p de gerisini sen düşün genç

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

9700K ile karşılaştırmışsın iki işlemci arası fiyat farkını da söyleseydin.
Boşuna yaşıyorsun bir yerini kaşıyorsun.

Afedersin de neyle karşılaştıracaktım 9600k ile falan mı? 8700k da aynı fiyat aralarında 40-50 lira oynuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim günlerdir ne uzattınız ya. Kim ne isterse onu alsın adam sonuçta 2700X'de alsa 2600'de alsa 9600K'da alsa 9400F'de alsa çatır çatır oynayacak işte oyunları. İş ekran kartında, zaten 1920x1080 üstünde oynuyorsan her kademede işlemcinin etkisi azalıyor. İki işlemcinin de birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var ikiside birbirinden tamamen üstün değil. İntel ve AMD kendi arasında bu kadar tartışmıyordur. Bu konu kilitlensin rica ediyorum.

Zaten ryzen 7 2700x 9600k ile karşılaştırıyorsan daha ne diyim sana ama madem uzattın şunu diyim 8400 bile tek çekirdtekte 1080p de ryzen 7 2700x ten daha iyi buda burda dursun :)
9600K her oyunda 2700X'den iyi bir işlemci ve 9700K ile arasında 3-4 FPS dışında fark yok (RTX 2080)
Youtube'a inan.

Nereden baksan 1060 performansı veriyormuş arada 10 FPS ya var ya yok.
İntel'den aldığın reklamı güzel yapıyorsun.
:D

Herkes 1080P'den bahsediyor ama sen 1440P ve 4K testi atıyorsun. Özellikle 4K'da i3 bile aynı FPS'i verir hemen hemen.
Bunlar sayfalarca konuşuldu,tartışıldı neden hala inatla aynı şeyi sürdürüyorsun dostum?
Ayrıca 2K'da 10 FPS büyük bir farktır, 10 FPS bile deyip diyoruyorsunuz ama 2K'da 9600K ile 3500TL lik 9900K arasında 2-3 FPS fark var. (2080 TI)

Steam'e göre oyuncuların %82'si Intel kullanıyor, ekran kartında da AMD neredeyse yok, en çok kullanılan ilk 10 kart arasında AMD'nin hiçbir kartı yok hatta ilk 20'de sadece 1 adet kartı var.

AMD pazarı Intel'e bıraktı uzun zaman önce buradan toparlaması biraz zor.

Son düzenleme:
9600K her oyunda 2700X'den iyi bir işlemci ve 9700K ile arasında 3-4 FPS dışında fark yok (RTX 2080)

Herkes 1080P'den bahsediyor ama sen 1440P ve 4K testi atıyorsun. Özellikle 4K'da i3 bile aynı FPS'i verir hemen hemen.
Bunlar sayfalarca konuşuldu,tartışıldı neden hala inatla aynı şeyi sürdürüyorsun dostum?
Ayrıca 2K'da 10 FPS büyük bir farktır, 10 FPS bile deyip diyoruyorsunuz ama 2K'da 9600K ile 3500TL lik 9900K arasında 2-3 FPS fark var. (2080 TI)

Steam'e göre oyuncuların %82'si Intel kullanıyor, ekran kartında da AMD neredeyse yok, en çok kullanılan ilk 10 kart arasında AMD'nin hiçbir kartı yok hatta ilk 20'de sadece 1 adet kartı var.

AMD pazarı Intel'e bıraktı uzun zaman önce buradan toparlaması biraz zor.

imzamı atarım bunun altına

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı