Oyun için basit Linux dağıtımı önerisi

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
Selam bugün forumda bir konu gördüm oyunlarda hatrı sayılır bir performans artışı olduğuyla alakalı ve basit bir Linux dağıtımı arıyorum, yazılım / kod bilgim yok. Önceden Linux Mint denemiştim ama çok bana göre değildi. Dual boot olarak kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.

PC: R3 2200G, GTX 1650, 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux Mint hafiftir oyun konusundada aynı hafifliği gösterir diye düşünüyorum.

Linux Mint hafiftir oyun konusundada aynı hafifliği gösterir diye düşünüyorum.

Mint'te driverları kurmak zahmetliydi ve çok da akıcı gelmemişti, arayüzü falan karışık değildi ve performansı da iyiydi diye hatırlıyorum uygun bir şey bulamazsam tekrar bir denerim teşekkürler.

Pop!_OS öneriyorlar genelde.

YouTube'da karşılaştırmada gördüm Manjaro daha yüksek performans gösteriyormuş, uyumluluk sorunu olmazsa Manjaro, Pop!_OS ve Mint deneyeyim o zaman, sağ olun.

Selam bugün forumda bir konu gördüm oyunlarda hatrı sayılır bir performans artışı olduğuyla alakalı ve basit bir Linux dağıtımı arıyorum, yazılım / kod bilgim yok. Önceden Linux Mint denemiştim ama çok bana göre değildi. Dual boot olarak kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.

PC: R3 2200G, GTX 1650, 16 GB RAM.

Pop!_OS ve nobara bakabilirsiniz.

Nanelim, tarçın arayüzüyle bilgisayarı halterci yapıyor; ağır yani.

Özellikle 20, 21'den sonra.

20'den sonra bence benim bilgisayarda 21 bir yerden sonra akıcılığını kaybetti.

Nobara Linux var, Fedora'nın oyun için özelleştirilmiş hali, sanırım ProtonGE'yi yapan adam yapmış. Bunun dışında Arch tabanlı olan Endeavour OS'i önerebilirim, son kullanıcı olarak bu dağıtımda hiç sorun yaşamamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı