Oyun için en iyi Linux dağıtımı nedir?

hyperxx31

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun için en iyi Linux dağıtımı var mı? Yani hangisi daha uygun? Söylerseniz sevinirim.

i3110M 8 GB RAM 465 GB HDD Intel HD 4000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dağıtımlarının pek bir esprisi yok. Sadece oyun için gerekli programlar önden yüklü gelir. İlla istiyorum diyorsan Bazzite(Fedora tabanlı) veya Cachy(Arch tabanlı) önerebilirim.

Arkadaşlar yani şey nasıl Pop!_OS

En iyi performansı paketler daha güncel olduğundan rolling release dağıtımlar verecektir.

Hocam Pop!_OS nasıl ya.

Oyun dağıtımlarının pek bir esprisi yok. Sadece oyun için gerekli programlar önden yüklü gelir. İlla istiyorum diyorsan bazzite(Fedora tabanlı) veya cachy(Arch tabanlı) önerebilirim.

Bazzite mı Pop!_OS mı hocam hangisi iyi.

Son düzenleme:
Pop!_OS şu an kullanılacak dağıtım değil. Bazzite daha iyin.

Pop!_OS şu an kullanılacak dağıtım değil. Bazzite daha iyi.

Neden.

Sistemime göre bazzite biraz ağır geliyor SSD'ye hitap ediyor bazzite Pop!_OS daha düzgün değil mi sistemimw göre.

Linux'dan bayağı iyi anlayacak ve tecrübesi olan birisi varsa her kimse yani hangisini kurayım bir türlü karar veremedim bazzite kurdum yani Fedora tabanlı olanlar HDD olduğundan dolayı Windows 10'dan daha çok yavaş çalışıyor sistem o yüzden Fedora'ya pek güvenmiyorum ya cachy OS olabilir ya da Pop!_OS önüme bu sıralar çıkıyor şöyle ki bazzite geçerken güzel bir işletim sistemi önümüzdeki aylarda SSD'ye geçip şu olaydan kurtulup direkt bazziteye geçeceğim ama şu anlık bana bazzite yerine lazım işlemci uyumlu sürücü uyumlu sorun çıkarnayan içinde Proton falan ön yüklü olacak şekilde bir Linux dağıtımı lazim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı