Oyun için en iyi Windows 10 sürümü hangisi

Berkan Aslan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Windows 10 için oyunlarda en iyi performansı verecek sürüm hangisidir? Genelde hep Pro kullanırım fakat sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla sana şöyle söyleyeyim Windows 10'un oyun performansı hemen hemen hepsinde aynı denilebilir ama en az 4 ile 6 GB RAM'in varsa Home sürümü kullanmanı tavsiye ederim çünkü Pro ve Enterprise sürümünde daha fazla özellikler olduğu için o özelliklerde arka planda boş boş çalıştıkları için RAM kullanımları daha fazla oluyor Home sürümü kullanmakla 600 ile 800 MB arası RAM tasarrufu sağlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir kasma, donma gibi sıkıntılar var mı?
Öncelikle biraz geç yanıtladığım için özür dilerim. Kasma veya donma ile karşılaşmadım. FPS oyunlarda Windows 10 Pro ile aynı fakat arka planda çalışan uygulamalar daha az olduğu için ani FPS düşüşleri çok azda olsa azalmış gibi. Tabi her sistemde nasıl farklılık gösterir bilemem. Yanıtladığınız için teşekkürler.

Aslında normal bir kullanıcı için Home sürümü zaten yeterli. Pro sürümleri genelde asla kullanmayacağımız özellikleri barındırdığı için çok yoruyor sistemi. İleri düzey kişiler kullanıyor genelde Pro sürümü.

Aslında normal bir kullanıcı için Home sürümü zaten yeterli. Pro sürümleri genelde asla kullanmayacağımız özellikleri barındırdığı için çok yoruyor sistemi. İleri düzey kişiler kullanıyor genelde Pro sürümü.
Hiç de kendimi ileri düzey kişi olarak görmüyorum :D En ucuz key Pro sürümünündü aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı