Sürücünüzün ayrıntılar kısmında değer bölümü bulunuyor. Oradaki kimliğin adını paylaşın.
Not: Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Mesajınıza sonradan eklemeyin. Gözden kaçıyor.
Deger bölümü diye bir şey yok.
Sürücünüzü kaldırın ve Windows Update üzerinden indirilmesini deneyiniz. Eğer Windows Update üzerinden indirilmezse, size indirmeniz için bağlantısını vereceğim.
Kaldırmadan önce ağ bağdaştırcısı sürücüne sağ tıklayarak, devre dışı bırak diyebilir misin? Ardından sana önerdiğim araç ile tekrardan test etmeni istiyorum.Sürücüyü nasıl kaldıracağım?
Kaldırmadan önce ağ bağdaştırcısı sürücüne sağ tıklayarak, devre dışı bırak diyebilir misin? Ardından sana önerdiğim araç ile tekrardan test etmeni istiyorum.
Devre dışı bırakıp, belirttiğim araç ile test edeceksiniz. Test bittikten sonra en üstteki sürücünüzü etkinleştirebilirsiniz. Sadece devre dışı bıraktığınız sürede interet bağlantınız olmayacak.
Araç hangisi?
LatencyMon
Sisteminizde takılmalar mı var? LatencyMon ile bunları görebilirsiniz. Yeşil oynatma tuşuna basın ve Drivers sekmesine geçin. Burada sorunlu sürücüleri tespit edip güncelleyebilirsiniz. Sürücü gecikmeleri:www.technopat.net
LatencyMon
Sisteminizde takılmalar mı var? LatencyMon ile bunları görebilirsiniz. Yeşil oynatma tuşuna basın ve Drivers sekmesine geçin. Burada sorunlu sürücüleri tespit edip güncelleyebilirsiniz. Sürücü gecikmeleri:www.technopat.net
Anladım hemen yapıyorum.
Yine bunu diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.