Oyun için hangi Linux dağıtımı?

Sizce hangisi

• Fedora KDE spin

Oy: 6 50,0%
  • Regata OS

Oy: 1 8,3%
  • OpenSUSE Tumbleweed'i KDE

Oy: 1 8,3%
  • Diğer (yazınız)

Oy: 4 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12

foniks

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus Gaming 16-R1058NT 9J259EA.

İşlemci: i5-14500hx

RAM: 16 GB.

SSD: 512 GB.

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050 6 GB.
Meslek
Öğrenci
Sistemim;

HP Victus Gaming 16-R1058NT 9J259EA.

İşlemci: i5-14500hx

RAM: 16 GB.

SSD: 512 GB.

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050 6 GB.

Sizce oyun için hangi Linux dağıtımı.

Seçenekler;

Fedora KDE spin.

Regata OS.

OpenSUSE Tumbleweed'i KDE.

Diğer...

Son düzenleyen: Moderatör:
Garuda linux veya linux mint cinnamon.
Garuda çok bloat dolu hocam ama Mint Cinnamon iyi seçim. Şu an oyun için Xanmod rt kernelli, açık kaynak nvidia sürücülü Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Mint'i iyi bulurdum ama bu kadar sorunsuz deneyim yaşayacağımı sanmazdım yani bu kadar da iyi olacağını tahmin etmiyordum.

Düz Arch Linux. EndeavourOS, SteamOS Holo da kullanılabilir.

Garuda Linux veya Linux Mint Cinnamon.

Öneriniz için teşekkürler ama Garuda Linux'u fazla beğenmedim, Mint'e gelecek olursak Mint'i de bir süre kullandım ama onu da fazla beğenmedim, benim istediğim daha farklı bir dağıtım, diğer dağıtımlardan farklı bir dağıtım.

Düz Arch Linux. EndeavourOS, SteamOS holo da kullanılabilir.

Öneriniz için teşekkürler ama endeavour OS'un TR ISO dosyasını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim (sitesi çok karışık)
Steam OS'a gelecek olursak bildiğim kadarıyla PC'yi konsola çeviriyor, ondan onu da tercih etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için teşekkürler ama garuda linux u fazla beğenmedim mint e gelecek olursak minti de bir süre kullandım ama onuda fazla beğenmedim benim istediğim daha farklı bir dağıtım diğer dağıtımılardan farklı bir dağıtım
Düz Arch'ı masaüstü olmadan kurup XeroLinux Tool ile sürücü, Chaotic AUR, ofis vb işleri halledip XeroLinux KDE Plasma rice'ını otomatik kurabilirsiniz.

XeroLinux toolkit: GitHub - xerolinux/xlapit-cli: XeroLinux Arch Post Install Toolkit Package Source Code

XeroLinux Plasma: GitHub - xerolinux/xero-plasma: The XeroLinux Plasma installer script

Sırf durmadan "Daha daha daha farklı istiyorum." dediğiniz için bunu sundum. Hata yaşama ihtimaliniz çok yüksek, unutmayın.

Öneriniz için teşekkürler ama endeavour os un TR ISO dosyasını bulamadım YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM (sitesi çok karışık)
TR ISO diye bir şey yok, sitede yazan ülkeler sunucuların olduğu yer. Almanya sunucularından indirmenizi öneririm.

68747470733a2f2f692e696d6775722e636f6d2f564132747963622e6a706567.jpeg

Hatasız bir sonuca ulaşırsanız ulaşacağınız görüntü bu.

Düz Arch'ı masaüstü olmadan kurup XeroLinux Tool ile sürücü, Chaotic AUR, ofis vb işleri halledip XeroLinux KDE Plasma rice'ını otomatik kurabilirsiniz.

XeroLinux toolkit: GitHub - xerolinux/xlapit-cli: XeroLinux Arch Post Install Toolkit Package Source Code

XeroLinux Plasma: GitHub - xerolinux/xero-plasma: The XeroLinux Plasma installer script

Sırf durmadan "Daha daha daha farklı istiyorum." dediğiniz için bunu sundum. Hata yaşama ihtimaliniz çok yüksek, unutmayın."

TR ISO diye bir şey yok, sitede yazan ülkeler sunucuların olduğu yer. Almanya sunucularından indirmenizi öneririm.

Eki Görüntüle 2250214
Öneriniz ve beni aydınlattığınız için teşekkürler

Sırf durmadan "Daha daha daha farklı istiyorum." dediğiniz için bunu sundum. Hata yaşama ihtimaliniz çok yüksek, unutmayın.

Eki Görüntüle 2250214
(Xero linux) Bunun biraz daha kolay ve daha az hata ile karşılasma oranı olan bir dağıtım varmı acaba? )Açıkçası hata ile karşılasmaniz cok fazla diyince gözüm korktu biraz)

Son düzenleme:
Öneriniz ve beni aydınlattığınız için teşekkürler

(Xero linux) Bunun biraz daha kolay ve daha az hata ile karşılasma oranı olan bir dağıtım varmı acaba?
XeroLinux kadar iyi rice hazırlayan başka KDE Plasma dağıtımı yok diyebilirim. XeroLinux önceden kendi başına bir dağıtımdı ancak durduruldu. Paylaştığım linkler dışında kurulum yolu yok artık.

XeroLinux kadar iyi rice hazırlayan başka KDE Plasma dağıtımı yok diyebilirim. XeroLinux önceden kendi başına bir dağıtımdı ancak durduruldu. Paylaştığım linkler dışında kurulum yolu yok artık.
Öneriniz için teşekkürler xero linux u da deneyeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı