Oyun için iPad önerisi

Oyun için ekran değil işlemci daha da önemlisi soğutma önemli ve A12X anlık olarak 15-20W tüketebiliyor bu da ısınıp throttle yemesine sebep oluyor ekranı evet iyi ama genshin için kötü bir cihaz.

İşlemci daha önemli olunca M1 çip A15'den daha iyidir. Zaten Mini 6 alsa da 60 FPS oynayacağı için A12X iPad önerdim.

İşlemci daha önemli olunca M1 çip A15'ten daha iyidir. Zaten mini 6 alsa da 60 FPS oynayacağı için A12X iPad önerdim.

M1 A15'ten daha iyi ama iPad Pro da deli gibi ısınıyor 60FPS bile alamıyor A12X de M1 iPad Pro da. En iyi oyun cihazı Apple tarafında mini 6 hem güç tüketimi hem de FPS ortalaması olarak listenin başında.

M1 A15'ten daha iyi ama iPad Pro da deli gibi ısınıyor 60FPS bile alamıyor A12X de M1 iPad Pro da. En iyi oyun cihazı Apple tarafında mini 6 hem güç tüketimi hem de FPS ortalaması olarak listenin başında.

Konuyu çok uzatmak istemem ama M1 işlemcili iPad Pro kullanıyorum çoğu oyunda en yüksek grafiklerde oynuyorum. Hiçbir ısınma göremiyorum. Ancak PUBG gibi oyunlarda Ultra oynayınca hafif ısınma seziyor. Bu konuda deneyimli olmasaydım yorumlarınızı haklı bulurdum. Önceki modellerde de durum aynı mı bilemiyorum.

Konuyu çok uzatmak istemem ama M1 işlemcili iPad Pro kullanıyorum çoğu oyunda en yüksek grafiklerde oynuyorum. Hiçbir ısınma göremiyorum. Ancak PUBG gibi oyunlarda Ultra oynayınca hafif ısınma seziyor. Bu konuda deneyimli olmasaydım yorumlarınızı haklı bulurdum. Önceki modellerde de durum aynı mı bilemiyorum.

M1 iPad Pro ile genshin de Ultra aç ve yarım saat sonra IPad'in hazır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı