Arkadaşlar FPS oyunlarında kullanacağım. Güzel klavye ve mouse önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz klavyenin incelemelerini izledim ve beğendim gayet güzel. Mouse olarak PulseFire hoşuma gitti yani araştırarak daha iyi bir mouse varsa araştırırsanız sevinirim tabii sizin de vaktiniz varsa.HyperX alloy Core ve ASUS TUF M3 ikilisini alabilirsiniz. O fiyata daha iyi klavye bulamazsınız fakat uykum geldiği için mouse ye pek bakmadım kusuruma bakmayın. Ama gene kullanıcı yorumlarının iyi olduğunu bildiğim bir mouse önerdim. Logitech G102 Lightsync veya PulseFire vs.de düşünülebilir. Tamamen araştırmaya bağlı. Araştırma yapamam derseniz bunu belirtin yarın erken bir saatte 150 200 TL bandında mouse araştırması yaparım sizin için.
Bakacağım teşekkür ederim.Mouse MX518, katar Pro ikisinden birini al.
Klavye Redragon K568.
Tabii ki araştırırım. Önerilerimi buraya ekleyeceğim bugün içinde.Öncelikle çok teşekkür ederim önerdiğiniz klavyenin incelemelerini izledim ve beğendim gayet güzel. Mouse olarak PulseFire hoşuma gitti yani araştırarak daha iyi bir mouse varsa araştırırsanız sevinirim tabii sizin de vaktiniz varsa.
Bakacağım teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.