Oyun için klavye ve mouse önerisi

Teşekkür ederim program yardımı için öncelikle programa tam hakim değil biraz uğraşa uğraşa yapacağım. Benim klavyeden çok memnun kaldı onun gibi istiyor.

Yapamadığınız yerler olursa sorabilirsiniz problem yok, bir de bilgilendirme yapayım, 8KHz klavyelerde her zaman aktif oluyor, düşürülemiyor. TKL klavyelere bakacağım.

Yapamadığınız yerler olursa sorabilirsiniz problem yok, bir de bilgilendirme yapayım, 8KHz klavyelerde her zaman aktif oluyor, düşürülemiyor. TKL klavyelere bakacağım.
Dediğiniz yaptım sanırım olmuştur custom kısmından ayarladım dediğiniz gibi yapmışımdır muhtemelen.

Piyasadaki TKL manyetik switchli klavyeler çok kısıtlı olduğundan maalesef sayılı modeller var TR içerisinde.
Bu model hoş gibi duruyor, Gateron jade Pro switchleri ve ekranı çok hoşuma gitti açıkçası. Alınabilir gibi.

Piyasadaki TKL manyetik switchli klavyeler çok kısıtlı olduğundan maalesef sayılı modeller var TR içerisinde.
Bu model hoş gibi duruyor, Gateron jade Pro switchleri ve ekranı çok hoşuma gitti açıkçası. Alınabilir gibi.
Ben mekanik switchleri ilk defa kullanıyorum önceki klavye çok sesli idi alışmıştım bunda bir tık üzüldüm ses olarak ses tok ama az geldi bilmiyordum. Gerçi alıştım gibi bir şey.

Ben mekanik switchleri ilk defa kullanıyorum önceki klavye çok sesli idi alışmıştım bunda bir tık üzüldüm ses olarak ses tok ama az geldi bilmiyordum. Gerçi alıştım gibi bir şey.

Blue switchten geçtiyseniz zorlanabilirsiniz başlarda fakat zamanla geçecektir, sessiz olmasının sesli olmasından daha çok artısı var bana kalırsa.

İkisi de olur genellikle FPS oynuyorum zaten. Performans daha önde olmalı. Bütçe 1.5 veya 2K olabilir. Bir de skatez önerisi verirseniz mükemmel olur.

Skatez olarak dot olmasını öneririm hocam, uzun süre boyunca kullanabilirsiniz birkaç ayda bir değiştirerek.
Mousepad ise bayağı öneriliyor diye hatırlıyorum, problem çıkartmaz.

Serenity ya da storm yüzey olanı alabilirsiniz.

Skatez olarak dot olmasını öneririm hocam, uzun süre boyunca kullanabilirsiniz birkaç ayda bir değiştirerek.
Mousepad ise bayağı öneriliyor diye hatırlıyorum, problem çıkartmaz.

Serenity ya da storm yüzey olanı alabilirsiniz.
Dotlar için takılma vs bir şeyler yapıyor diyorlardı forumda görmüştüm konusunu. Serenity kalmamış sanırım diğerine bakacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı